Live

Video Incident șocant în județul Brașov. Doi bărbați au murit după ce au fost electrocutați într-o piscină

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Shutterstock

Două persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 21 de ani și unul de 40 de ani, au murit electrocutați în județul Brașov noaptea trecută, în timp ce se aflau într-o piscină. Unul dintre ei s-ar fi împiedicat de un cablu de curent și a căzut în apă, iar celălalt ar fi încercat să-l salveze. 

Maria Colciar, jurnalist Digi24: Tragicul incident a avut loc în această noapte, când doi bărbați de 21, respectiv 40 de ani au murit după ce s-au electrocutat într-o piscină. Inițial, unul dintre bărbați s-a împiedicat de un cablu de curent și a căzut cu tot cu acesta în apă, iar ulterior situația s-a înrăutățit după ce celălalt a intrat în piscină pentru a încerca să îl salveze. Nu a avut nicio șansă, a fost electrocutat și acesta. De la locul tragediei, cei doi au fost transportați într-o intersecție, acolo unde două ambulanțe SMURD îi așteptau. Una dintre victime mai prezenta încă semne vitale și a fost resuscitată timp de o oră, însă nu s-a mai putut face nimic, drept pentru care medicii, în ciuda tuturor eforturilor, au fost nevoiți să declare decesul celor doi. 

„Azi-noapte, în jurul orei 00.00, am fost solicitaţi, prin intermediul unui apel la numărul unic 112, pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane electrocutate. Spre locul solicitării au fost direcţionate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celor două victime li s-au aplicat manevrele de resuscitare conform protocolului, manevre la care, din păcate, nu au răspuns", a transmis ISU Braşov, potrivit Agerpres. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Brașov. Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

După criticile olimpicilor, Ciolacu anunță că modernizează o bază sportivă

Date noi din dosarul iubitului „Doamnei cu coasa” de la spitalul Pantelimon: De unde a luat medicul militar anestezicul

Iubitul „Doamnei cu coasa” de la Spitalul Pantelimon s-a trezit din comă și urmează să fie audiat. Ce spun procurorii

Partenerii noștri