Live

Prognoză specială pentru Bucureşti. Meteorologii anunță 37 de grade la umbră

Data publicării:
Foto: Profimedia

Vremea va fi caniculară în Bucureşti pe parcursul următoarelor zile, cu condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile vor atinge până la 37 de grade Celsius, arată o prognoză specială pentru București, publicată sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Sâmbătă. În intervalul 8 iunie, ora 10:00 - 9 iunie, ora 9:00, vremea va fi călduroasă în Capitală, iar după-amiaza indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în a doua parte a zilei, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată.

Temperatura maximă va fi de 34 - 35 de grade, iar cea minimă de 17 - 19 grade.

Duminică. În perioada 9 iunie, ora 9:00 - 10 iunie, ora 9:00, vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic ridicat, indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) urmând să depăşească pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18 - 21 de grade Celsius.

Luni. În intervalul 10 iunie, ora 9:00 - 11 iunie, ora 10:00, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat şi un indice temperatură-umezeală (ITU) care va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza şi seara.

Temperatura maximă va fi de 36 - 37 de grade, iar cea minimă de 18 - 21 de grade Celsius.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Temperaturi în creștere și ploi mai puține. Prognoza meteo pentru perioada 16-29 septembrie

Cod portocaliu de ploi în Galați. Ce zone sunt vizate

Sunt așteptate ploi de 40 de litri pe metru pătrat în județul Vaslui. Ministrul Mediului: Ne face să fim în alertă

Polonia a mobilizat mii de soldați pentru a interveni în urma inundațiilor devastatoase din țară. Un oraș întreg urmează să fie evacuat

Partenerii noștri