Live

Cod galben de furtună în București. Zona cea mai afectată din oraș

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Municipiul Bucureşti este vizat de o avertizare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferică, în ora următoare, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, până în jurul orei 16:00, în Capitală, va fi vijelie cu rafale de 55 - 65 km/h, însoţită de averse torenţiale ce vor cumula 10 - 20 l/mp, descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni. Fenomenele se vor semnala mai ales în jumătatea sudică a municipiului.

De asemenea pe raza judeţului Bacău (localităţile: Bacău, Răcăciuni, Mărgineni, Cleja, Faraoani, Luizi-Călugăra, Nicolae Bălcescu, Letea Veche, Săuceşti, Măgura, Parava, Hemeiuş, Gura Văii, Negri, Bereşti-Bistriţa, Iteşti şi Sărata) se vor semnala averse torenţiale, ce vor acumula 15 - 25 l/mp, descărcări electrice, vijelie cu rafale de 55 - 65 km/h şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Administraţia a emis, miercuri, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă până joi dimineaţa, în aproape jumătate din ţară.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciclonul Boris se mută în vestul țării și aduce ploi puternice. În Moldova se menține codul roșu de inundații

Ciclonul Boris în România: O furtună puternică a inundat străzi din Pitești și a doborât mai mulți copaci

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Pericol de inundații în mai multe județe din țară. Au fost emise avertizări cod portocaliu și cod galben de viituri HARTĂ

Partenerii noștri