Live

Avertizare meteo: cod galben de vânt în județul Caraș-Severin. Cum va fi vremea în Capitală, în weekend

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Meteorologii au emis joi o avertizare cod galben de vânt puternic, pentru județul Caraș-Severin, valabilă de joi seară până duminică dimineață. Totodată, prognoza meteo pentru Capitală, pentru următoarele trei zile, indică o răcire a vremii, cu temperaturi în jurul a zero grade la periferia orașului.

Potrivit mesajul de avertizare emis de Administrația Națională de Meteorologie, în intervalul joi, 17 octombrie, ora 21.00 - duminică, 20 octombrie, ora 09.00, în județul Caraș-Severin vântul va avea intensificări cu rafale de 55...65 km/h și temporar de peste 70 km/h.

ANM mai precizează că joi, 17 octombrie, local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sud-estul țării, cu viteze
în general de 40...50 km/h.

Cod galben de vânt valabil până duminică dimineața Foto: meteoromania.ro

Vremea în București până duminică

Meteorologii anunță că, în intervalul 17-20 octombrie, vremea în Capitală va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 12...15 grade, iar cele minime de 2...3 grade, mai scăzute în zona preorășenească până în jurul valorii de zero grade.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Temperaturi scăzute în întreaga țară. Meteorologii anunță că urmează „cele mai reci zile de până acum, din această toamnă”

ANM anunță două săptămâni cu vreme capricioasă și temperaturi în scădere. Prognoza meteo până în 28 octombrie pentru toate regiunile

Cod galben de vânt în mai multe zone din țară. Unde vor fi rafale de până la 120 de km/h

Anotimpuri schimbate peste noapte. Temperaturi de toamnă în toată țara. Când vin ploile

Partenerii noștri