Live

Orice persoană care pleacă în vacanță uită acasă, în medie, trei obiecte. Care sunt cele mai obișnuite lucruri lăsate în urmă

Data actualizării: Data publicării:
"Periuța am luat-o, costumul de baie este, pașaportul e și el..parcă am uitat, totuși, ceva" Foto: Profimedia

Lista dvs. de verificare pentru vacanță seamănă mai degrabă cu un roman polițist, în care obiectele uitate joacă rolul răufăcătorilor gata să vă saboteze escapada perfectă? Poate fi extrem de frustrant să realizezi că ai uitat ceva acasă după ce ai ajuns la destinație. Dar ghiciți ce? Acest lucru este destul de comun. Conform unui sondaj, nouă din zece americani recunosc că au avut propriile momente "Home Alone".


Ce uită oamenii acasă, cel mai des?

Deci, ce lasă oamenii în urmă mai des? Rezultatele arată că aproximativ o treime și-au uitat încărcătorul de telefon (34%), împreună cu articolele de toaletă și produsele de înfrumusețare (32%).
Mai mult de un sfert (27%) au fost nevoiți să cumpere o nouă cremă de protecție solară în vacanță, în timp ce 18% au uitat să își ia medicamentele!

Studiul, comandat de Crystal Geyser Alpine Spring Water și realizat de Talker Research, arată că 37% dintre americani devin mai uituci atunci când călătoresc. Este ca și cum trecerea frontierelor de stat declanșează un fel de câmp de forță care șterge memoria, făcând ca, în medie, trei obiecte să fie uitate la fiecare călătorie.

Din păcate, 42% dintre turiști și turiști consideră că aventurile lor sunt afectate negativ de aceste produse esențiale uitate. Aceștia sunt nevoiți să pornească în căutări secundare, cheltuind mai mulți bani (27%) și mulțumindu-se cu produse alternative (25%), toate acestea în timp ce nu se simt în cea mai bună formă (10%).


89% se jură că a doua oară nu li se mai întâmplă

Dar nu vă temeți! Călătorii noștri neînfricați învață din aventurile lor nefericite. Un procent impresionant de 89% spun că sunt mai pregătiți ca niciodată în această vară, înainte de a pleca la drum, datorită necazurilor lor anterioare.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Creierul de mamă” sau cum schimbă sarcina sistemul nervos central al femeilor: materia cenușie scade. Explicațiile specialiștilor

Criza superbacteriilor s-ar putea agrava, ucigând aproape 40 de milioane de oameni până în 2050, estimează un studiu

Studiu: Copiii care folosesc creme hidratante și loțiuni de plajă sunt expuși la niveluri mari de ftalați care le perturbă hormonii

Efectele pandemiei asupra adolescenților, descoperite într-un nou studiu. Cum le-a fost afectat creierul

Partenerii noștri