Live

Mariah Carey anunță un nou turneu de Crăciun. 30 de ani de la "All I Want For Christmas is You"

Data publicării:
Mariah Carey pornește din nou în turneu, de Crăciun Foto: Profimedia

Mariah Carey a anunțat un nou turneu de Crăciun. Turneul "Mariah Carey's Christmas Time" se va desfăşura în 20 de oraşe americane, între 6 noiembrie şi 17 decembrie.

Acesta va fi al treilea an consecutiv în care Mariah Carey efectuează un turneu de Crăciun, după "Merry Chrismas to All!" în 2022 şi "Merry Christmas One and All!" în 2023.

Anterior, din 2014 până în 2019, cântăreaţa a organizat o rezidenţă cu tematică de Crăciun în Manhattan, pe care a prezentat-o uneori la nivel internaţional.

30 de ani de la "All I Want For Christmas is You"

"Mariah Carey's Christmas Time" va marca cea de-a 30-a aniversare a melodiei "All I Want For Christmas is You", hit-ul din 1994 de pe primul dintre cele două albume de Crăciun ale sale. De atunci, cântecul a devenit din ce în ce mai puternic, transformând sezonul festiv într-un instrument de marketing pentru artistă.

Cântecul a devenit un clasic al genului şi se clasează în mod constant pe locul 1 în topul vânzărilor în perioada premergătoare sezonului festiv în Statele Unite.

În mod regulat, cântecul bate noi recorduri - în 2018, a devenit cel mai ascultat cântec în 24 de ore din istoria Spotify. Cântecul este o mină de aur inepuizabilă: a adus interpretei nu mai puţin de 60 de milioane de dolari în drepturi de autor, potrivit Forbes, scrie News.ro.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început goana după pachetele turistice pentru Crăciun și Revelion. Oferte în Poiana Brașov la prețuri de vacanțe în insule exotice

Când pică sărbătoarea de Crăciun și Revelion în 2024-2025. Românii vor avea zile libere în timpul săptămânii

Simona Halep revine pe teren, după cinci luni. Turneul care i-a oferit un wildcard

Afară sunt 30 de grade, dar în magazine au apărut ciocolata și decorațiunile de Crăciun. O țară vecină se grăbește cu sărbătorile

Partenerii noștri