Live

Linkin Park a anunțat noua co-vocalistă. Ea este Emily Armstrong de la trupa rock Dead Sara

Data actualizării: Data publicării:
Emily Armstrong cântă acum pentru Linking Park Foto: Profimedia

Noua co-vocalistă a Linkin Park va fi Emily Armstrong din trupa Dead Sara, a anunțat joi trupa în timpul unui eveniment live. Colin Brittain, compozitor și producător pentru G Flip, Illenium și One OK Rock, se va alătura de asemenea grupului ca toboșar, scrie Variety.

Anunțul a venit împreună cu un nou single, „The Emptiness Machine”, prima lansare muzicală nouă a trupei în șapte ani și piesa principală pentru un viitor album denumit „From Zero”. Setul va sosi pe 15 noiembrie (via Warner Records) ca primul efort complet al grupului de la „One More Light” din 2017, care a apărut cu două luni înainte de moartea vocalistului Chester Bennington.

Linkin Park au cântat împreună pentru prima dată în Los Angeles, joi, pentru fanii în cadrul unui eveniment petrecut într-un studio. Evenimentul a fost livestreamed și va putea fi vizionat pe canalele online oficiale ale Linkin Park în următoarele 24 de ore.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Orchestra Filarmonicii din Israel, Zubin Mehta, Martha Argerich şi Lisa Batiashvili concertează la Bucureşti

Jon Bon Jovi, erou: legenda rock a salvat o femeie de la sinucidere în Nashville. Imaginile au fost surprinse de o cameră video

A murit Bora Djordjevic, o legendă a muzicii rock iugoslave. A ieșit special din spital să cânte la 25 de ani de la Revoluția română

A fost anunțat orașul în care se va desfășura ediția din 2025 a Eurovision

Partenerii noștri