Live

Keanu Reeves a debutat ca pilot de curse auto la Indianapolis Motor Speedway

Data actualizării: Data publicării:
Keanu Reeves a terminat pe locul 25 în prima cursă de sâmbătă la Toyota GR Cup. Colaj foto / surse foto: X

Weekendul trecut, actorul Keanu Reeves, celebru pentru filmele din seria „Matrix”, a concurat la Toyota GR Cup, o serie de curse pentru amatorii pasionați de mașini și piloții aspiranți, pe legendarul Indianapolis Motor Speedway.

Într-un grup cu 33 de concurenți, Reeves a terminat pe locul 25 în prima cursă de sâmbătă și pe locul 24 în a doua cursă de duminică, scrie CNN.

La un moment dat, sâmbătă, Keanu Reeves a ieșit în iarbă după jumătatea cursei de 45 de minute. Actorul a evitat o coliziune, a semnalizat că nu a fost rănit și a reintrat în cursă.

Reeves a condus mașina BRZRKR nr. 92, o referire la romanul său grafic „The Book of Elsewhere”, pe care l-a co-scris împreună cu China Miéville. Romanul a fost lansat în iulie și face parte din seria de benzi desenate BRZRKR a lui Reeves, prima carte fiind lansată în 2021.

Coechipierul său în timpul evenimentului de sâmbătă a fost starul din „Dude Perfect”, Cody Jones. În 2009, Keanu Reeves a concurat și a câștigat evenimentul de curse cu celebrități de la Long Beach, Toyota Grand Prix.

Pelicula „Speed”, în care joacă alături de Sandra Bullock, își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare cu o proiecție specială, marți, la Los Angeles, la care urmează să participe atât Bullock, cât și Reeves.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A murit Kris Kristofferson, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul „A Star Is Born”. Artistul celebru avea 88 de ani

John Ashton, actorul din „Beverly Hills Cop”, a murit la 76 de ani

Regizorul James Cameron se alătură consiliului de administrație al unei companii AI, după ce în “Terminator” ne avertiza asupra Skynet

Tudor Giurgiu vrea să facă un documentar despre Nadia Comăneci și să îl lanseze la 50 de ani de la Olimpiada de la Montreal, în 2026

Partenerii noștri