Live

Katy Perry a dezvăluit de ce ea și Orlando Bloom au fost despărțiți timp de un an: „Nu am fost implicați chiar din prima zi”

Data publicării:
Katy Perry și Orlando Bloom Foto: Profimedia

Cântăreața Katy Perry a făcut mărturisiri despre relația ei cu actorul Orlando Bloom, în timpul unui episod al podcastului „Call Her Daddy” al lui Alex Cooper. Cei doi s-au despărțit în 2017, timp de aproximativ un an, înainte de a se împăca. Potrivit cântăreței, această pauză a făcut bine relației, deoarece ea și Bloom se aflau în etape diferite în viețile lor.

„Nu am fost implicați chiar din prima zi”, a spus cântăreața, citată de The Independent. „Și asta pentru că el tocmai trecuse printr-o perioadă lungă de celibat, iar eu doar ce ieșisem dintr-o relație.”

Katy și-a amintit că, la acea vreme, Orlando a participat, timp de o săptămână, la o tabără spirituală numită „The Hoffman Process”, unde a „recablat” modul în care se gândea la sine și a discutat despre unele dintre comportamentele sale negative. Când s-a întors, abordarea lui asupra relației s-a schimbat, iar Katy spune că nu a fost pregătită pentru asta. „Nu se mai juca de-a pisica și șoarecele. Și reacția mea a fost: Este plictisitor. Merg mai departe”, a povestit cântăreața.

După ce a recunoscut că a avut „un an foarte greu” în timpul despărțirii de Bloom, Katy a decis să participe și ea la această tabără spirituală, unde „a primit instrumentele” și „a învățat aceeași limbă” ca starul din „Pirații din Caraibe”, fapt ce „i-a schimbat viața”.

Cântăreața a recunoscut că ea a fost cea care a reluat legătură cu actorul, după acel an de pauză. .

„Eu și Orlando, facem multă terapie de cuplu și vrem să evoluăm”, a explicat ea. „De aceea suntem în această relație – să devenim oameni mai buni, astfel încât să putem crește acest copil uimitor”, a precizat vedeta.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Katy Perry e investigată în Spania după ce a filmat un videoclip pe o insulă nelocuită. Ce acuzații îi sunt aduse

Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce a părut dezorientată la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Zelenski, întâlnire cu Orlando Bloom. „Lumea trebuie să audă la fel de intens ca anul trecut că agresiunea împotriva Ucrainei continuă”

Orlando Bloom a venit în Republica Moldova pentru a ajuta copiii refugiați din Ucraina

Partenerii noștri