Live

John Ashton, actorul din „Beverly Hills Cop”, a murit la 76 de ani

Data publicării:
John Ashton a murit la 76 de ani Foto: Profimedia

John Ashton, actorul veteran care l-a interpretat în mod memorabil pe detectivul de poliție John Taggart în filmele „Beverly Hills Cop”, a murit, scrie The Independent.

Ashton a murit  în Fort Collins, Colorado, a anunțat familia sa într-o declarație publicată duminică de managerul lui Ashton, Alan Somers. Nici o cauză a morții nu a fost disponibilă imediat.

Într-o carieră care s-a întins pe mai mult de 50 de ani, Ashton a fost o figură obișnuită în seriale TV și filme, inclusiv „Midnight Run”, „Little Big League” și „Gone Baby Gone”.

Dar în filmele „Beverly Hills Cop”, Ashton a jucat un rol esențial într-un trio de neuitat. Deși Axel Foley al lui Eddie Murphy, un detectiv din Detroit care urmărea un caz în Los Angeles, era rolul principal, cei doi detectivi locali - Billy Rosewood (Judge Reinhold) și Taggart al lui Ashton - erau colaboratorii lui Axel, uneori reticenți, alteori dornici.

Primul film a fost Beverly Hills Cop, în 1984, urmat de o continuare, la fel de populară, în 1987. O cotinuare a aventurilor celor 3 a venit anul acesta, pe Netflix. 

Foto: Profimedia

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regizorul James Cameron se alătură consiliului de administrație al unei companii AI, după ce în “Terminator” ne avertiza asupra Skynet

A murit Drake Hogestyn, actorul care timp de 38 de ani a jucat în același serial

Tudor Giurgiu vrea să facă un documentar despre Nadia Comăneci și să îl lanseze la 50 de ani de la Olimpiada de la Montreal, în 2026

Daniel Radcliffe îi aduce un omagiu lui Maggie Smith, colega sa din Harry Potter : „Un intelect feroce cu o limbă foarte ascuțită”

Partenerii noștri