Live

Actorul Mike Heslin din serialul „Lioness” a murit la vârsta de 30 de ani. „Medicii nu au nicio explicaţie”

Data actualizării: Data publicării:
Actorul american Mike Heslin. Foto: X

Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul „Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani, anunţă pe Instagram soţul său Nicolas James Wilson, relatează AFP, potrivit News.ro. 

Potrivit soţului său, actorul a făcut un stop cardiac neaşteptat, în timp ce era spitalizat de o săptămână.

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, scrie el în postare.

„Când ţi-am simţit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăţi. Dacă aş fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aş fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, şi voi trăi fiecare zi în onoarea ta”, adaugă pe X Nicolas James Wilson.

Mike Heslin a devenit celebru pentru rolul Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care juca alături de Zoe Saldana şi Nicole Kidman.

El a apărut şi în alte seriale, ca „The Influencers”, „Younger” sau „7 Deadly Sins”, iar recent în fimul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

„Mike era strălucitor, altruist, talentat şi un adevărat înger păzitor (...). Mai erau trei săptămâni până la ziua ta şi patru luni până la aniversarea noastră de un an de căsătorie, dar ştiu că tu eşti într-un loc mai bun şi că cerul a câştigat un nou înger”, scrie pe Instagram Nicolas James Wilson.

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A murit Kris Kristofferson, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul „A Star Is Born”. Artistul celebru avea 88 de ani

John Ashton, actorul din „Beverly Hills Cop”, a murit la 76 de ani

Regizorul James Cameron se alătură consiliului de administrație al unei companii AI, după ce în “Terminator” ne avertiza asupra Skynet

Tudor Giurgiu vrea să facă un documentar despre Nadia Comăneci și să îl lanseze la 50 de ani de la Olimpiada de la Montreal, în 2026

Partenerii noștri