Live

Justin Bieber şi Hailey Bieber au devenit părinţi pentru prima oară. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Superstarul pop canadian Justin Bieber și modelul american Hailey Bieber au devenit părinți pentru prima oară. Cântărețul a anunţat, vineri, naşterea lui Jack Blues  într-o postare pe Instagram care a adunat rapid milioane de aprecieri, scrie News.ro.

„ Welcome home, Jack Blues Bieber” (Bun venit acasă, Jack Blues Bieber), a scris cântăreţul în vârstă de 30 de ani, la o fotografie cu piciorul nou-născutului învelit într-o păturică.

Cele două celebrităţi au anunţat în luna mai că aşteaptă un copil, postând atunci pe Instagram o serie de fotografii şi videoclipuri în care apărea modelul şi antreprenorul Hailey Bieber, în vârstă de 27 de ani, într-o rochie albă din dantelă, cu mâna pe pântecul rotunjit. Jack Blues este primul copil al cuplului, potrivit publicaţiei TMZ.

Justin Bieber a devenit o senzaţie pop în 2009, cu o serie de single-uri de succes, inclusiv „Baby” cu rapperul Ludacris şi „Somebody to Love”. Hailey Bieber, fiica actorului Stephen Baldwin, a defilat pentru mărci precum Ralph Lauren şi Tommy Hilfiger. De asemenea, şi-a creat propria marcă de produse de înfrumuseţare, Rhode.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sărbătoare în familie la Premiile Emmy 2024. Ce actori au venit cu părinții la ceremonie

Pedeapsă dură pentru un tată din Cluj: nu mai are dreptul să se apropie de propriul copil. Care este motivul

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Brașov. Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Un copil de 4 ani din Mureș a fost salvat de polițiști din mâinile tatălui care amenința că îl va ucide

Partenerii noștri