Suplimentele alimentare care pot fi periculoase
Suplimentele alimentare pentru creier, care pretind că stopează declinul cognitiv, sunt inutile şi chiar periculoase, în anumite condiţii, avertizează Institutul Naţional al Consumatorilor din Franţa.
Mihaela Bilic: Ce trebuie să știm despre vitamina D
Stâlpul prăbușit peste un tramvai din București a fost remontat, dar cu susul în jos
Încă doi români au fost identificați printre decedații din Spania, în urma inundațiilor catastrofale
Replici istorice din dezbaterile electorale pentru alegerile prezidențiale
Primarul lăutar din Mehedinți care își rotunjește veniturile din cântări la nunți și botezuri
Spaniolii își învelesc mașinile cu folie de plastic și le ancorează de stâlpi
Șofer filmat cu un copil în brațe, la volan. Ce amendă riscă bucureșteanul căutat acum de poliție
Arhiepiscopul Teodosie poate fi judecat pentru cumpărare de influență
Adolescent de 14 ani, descoperit în trafic după ce a condus 70 de kilometri cu fratele său în vârstă de 10 ani pe scaunul din dreapta
Omega-3, un supliment alimentar foarte folosit, poate fi obţinut în doza recomandată pentru o bună funcţionare a creierului din alimentaţie.
În cazul Gingko biloba, planta chinezească căreia i se face atât de multă reclamă, nu s-au demostrat până acum efectele asupra capacităţii cognitive. Şi, mai mult, este periculoasă pentru cei care fac tratamente cu anticoagulante, căci le pot inhiba efectele.
Iar cafeina maschează nevoia de somn şi poate duce la cefalee, anxietate, greaţă şi tulburări de ritm cardiac.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News