Video Sarmalele fac carieră în Spania. Au ajuns în emisiunea TV a unuia dintre cei mai cunoscuți bucătari: Greu de făcut, dar sunt delicioase
Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Spania, Karlos Arguiñano, a gătit sarmale în cadrul emisiunii sale de la TV, o rețetă pe care a învățat-o de la un cuplu de români stabiliți în Spania. Chef-ul spaniol a ajuns la concluzia că bucatele românești sunt greu de făcut, dar sunt foarte gustoase.
Încă doi români au fost identificați printre decedații din Spania, în urma inundațiilor catastrofale
Spaniolii își învelesc mașinile cu folie de plastic și le ancorează de stâlpi
VIDEO: Protest cu zeci de mii de oameni în Valencia, în urma inundațiilor. Ce au reclamat oamenii
Inundații în Spania: Furtunile au făcut prăpăd în Barcelona, în timp ce în zona Valenciei salvatorii încă mai caută supraviețuitori
Un român din Spania a fost rănit grav după ce s-a aruncat în fața unui taur la coridă
O familie din Spania a murit într-un incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încarcat
Un hoț i-a ironizat pe polițiști pe TikTok, dar a fost arestat după 5 minute
Un român a încercat să răpească doi milionari ruși în Madrid. Care a fost planul și ce spera să obțină drept răscumpărare
Turiștii din Barcelona au fost alungați de la terase și atacați cu pistoale cu apă de localnici
„Vom face astăzi o rețetă românească”, a anunțat Karlos Arguiñano. „Este un fel de mâncare interesant cel de azi. Foarte interesant. Un fel de mâncare românesc. E foarte greu de făcut, arată foarte bine și o să aibă un gust foarte bun când e gata. Nimic scump, desigur”, a spus bucătarul înainte de a începe să demonstreze cum se fac sarmalele.
„E foarte interesantă rețeta pentru că la final trebuie să umplem foile acestea de varză. Nu sunt crude, ci un pic fermentate”, a explicat el.
Bucătarul a arătat cum se prepară carne, cum se rulează sarmalele și a făcut în final și mămăligă.
„Acum putem să prezentăm sarmalele. Rețetă românească. Foarte bine, Karlos! Lorena și Marcel (românii care i-au dat rețeta - n.r.), cred că mi-au ieșit foarte bine. Cred că patru sarmale de persoană sunt suficiente. Sunt suficiente, pentru că vor avea lângă și mămăligă. Bun! Sarmalele sunt gata!”, a anunțat Karlos Arguiñano.
În emisiunea „Cocina Abierta” (Bucătăria deschisă) sunt prezentate diverse feluri de mâncare, din toate colțurile lumii. Rețeta de sarmale a fost postată și pe contul de YouTube al emisiunii și a adunat zeci de comentarii, multe din partea unor români care îi dau diverse sfaturi pentru îmbunătățirea rețetei.
Editor : Luana Pavaluca
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News