Sănătatea în bucate. Scrumbie de Dunăre și spanac de primăvară
Numărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat din Țara Bârsei, telemelei de Ibănești, salamului de Sibiu şi magiunului de prune de Topoloveni.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Elena Lasconi, apel la Klaus Iohannis: „Să descretizeze acele informații importante. E vorba de influența Rusiei”
Stolojan: E ultima şansă pe care o au aceste partide pro-europene de a forma o majoritate. Următorul guvern are un corset financiar
Antonescu, acuzații la adresa lui Ponta: Când faci milioane din consultanță cu firme turcești sau sârbești, te interesează mai puțin UE
Călin Georgescu spune că „va evalua” scutul de la Deveselu, dacă va ajunge președintele României
Bebeluși transferați de urgență, după ce tavanul s-a prăbușit la Maternitatea Odobescu din Timișoara
Alegeri parlamentare 2024: Vocea românilor întorși acasă în ziua de care depinde soarta țării
Pelerinaj la moaștele Sfântului Andrei, la Galați. Credincioșii s-au rugat pentru pace, sănătate și înțelepciune
Alegeri parlamentare 2024. Cum se vede votul în familiile afectate de sărăcie
Marius Tudosiei așează sâmbătă scrumbia de Dunăre alături de gusturi proaspete şi arome surprinzătoare, lângă spanac de grădină şi sfeclă roşie coaptă.
Mai multe detalii şi reţete, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News