Sănătatea în bucate. Scrumbie de Dunăre și spanac de primăvară
Numărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat din Țara Bârsei, telemelei de Ibănești, salamului de Sibiu şi magiunului de prune de Topoloveni.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Ironie la adresa lui Trump: Președinta Mexicului propune ca SUA să se numească „America Mexicană”
Mărturii din infernul din Los Angeles
Ce a răspuns Victor Ponta la întrebarea dacă PSD a dat voturi lui George Simion la primul tur al alegerilor din noiembrie
Victor Ponta, sfat pentru Marcel Ciolacu: „Sper să nu candideze”. Ce spune despre o posibilă candidatură a sa la prezidențiale
Sute de polițiști din toată țara protestează după adoptarea „ordonanței trenuleț”: „Ne exploatați, salarii înghețați”
Un american a rămas blocat într-un taxi autonom, care l-a învârtit într-o parcare: „Mă simt ca într-un film”
Incident grav la Iași: Un adolescent de 15 ani a murit la spital, după ce a fost agresat de doi colegi
Doi adolescenți de 15 ani din Tulcea, dați dispăruți de patru zile, au fost găsiți morți pe un câmp
Marius Tudosiei așează sâmbătă scrumbia de Dunăre alături de gusturi proaspete şi arome surprinzătoare, lângă spanac de grădină şi sfeclă roşie coaptă.
Mai multe detalii şi reţete, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News