Sănătatea în bucate. Risotto cu hribi și bere
Berea este o băutură cu atat de multe beneficii, încât este considerată de unii drept aliment. Bogată în vitamine, gusturi şi arome, există atâtea sortimente de bere încât rămâne mereu surprinzătoare.
Ciocoliva, peste ciocolata Dubai. A fost inventată de doi români din Scoția: Din prima zi a fost nebunie, vânzările au explodat
Sute de sticle cu bere au ajuns pe șosea
Ce fac sud-coreenii când se răstoarnă berea din camion
Clienții unui bar pot plăti berea cu ulei
Bere mai scumpă la vară
O berărie din Franța produce bere albastră
Campania electorală nu a ajuns în cătunele din munți: „N-am știut”
A început sezonul petardelor, iar internetul este plin de oferte ilegale
Înotători lăsați fără bazin, după ce căldură și apa caldă au fost sistate din cauza unor datorii de sute de mii de lei
Fie că ne delectăm cu un pahar de bere sau o folosim într-un delicios risotto, berea rămâne una dintre cele mai iubite băuturi din lume. Iar despre toate aceste lucruri vorbim cu doctorul Corina Zugravu, nutriţionist şi preşedinte al Centrului de Studii despre bere, sănătate şi nutriţie.
Sâmbătă, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News