Live

Sănătatea în bucate. Rață cu varză și tartar de sfeclă

Data actualizării: Data publicării:

Chef Cristi Dăscăleanu, un tânăr bucătar cu o vastă experienţă acumulată în Europa, s-a reîntors în ţară. Acum pune umărul la schimbarea culturii gastronomice româneşti şi recunoaşterea acesteia peste hotare. 

Este hotărât să arate că ingredientele noastre locale sunt un punct excelent de plecare pentru reţete care pot sta în cele mai pretenţioase restaurante din lume.

La Sănătatea în bucate, de la ora 12:30, aflăm cum sa le facem şi noi acasă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretele celor mai bune murături pentru iarnă. Din niciun borcan nu trebuie să lipsească aceste ingrediente, spune un maestru bucătar

Rețeta unei tocănițe de miel din Mesopotamia, de acum 4.000 de ani, descoperită de istorici

„Sandvișuri cu pâine otrăvită” și cartofi prăjiți care „alungă țânțarii”, printre rețetele recomandate de o aplicație care folosește AI

Consultaţiile medicale şi reţetele electronice pot fi acordate în continuare la distanţă, anunță CNAS

Partenerii noștri