Sănătatea în bucate. Rață cu varză și tartar de sfeclă
Chef Cristi Dăscăleanu, un tânăr bucătar cu o vastă experienţă acumulată în Europa, s-a reîntors în ţară. Acum pune umărul la schimbarea culturii gastronomice româneşti şi recunoaşterea acesteia peste hotare.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Un șofer polonez circula cu TIR-ul pe contrasens, pe A1
Un mal de pământ s-a prăbușit peste patru muncitori
Telemedicină cu scandal. Șase aparate de radiologie noi zac nefolosite în spitalele din Bihor
Postul Crăciunului, ținut cu bunătăți făcute în casă
Cum îl descrie Sylvester Stallone pe Donald Trump
Câți bani sunt dispuși românii să cheltuie anul acesta de Crăciun
Incendiu puternic într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Două persoane au fost evacuate
O femeie ar fi furat produse medicale dintr-un spital din Capitală. Acestea erau apoi vândute de soțul ei în cabinete stomatologice
Este hotărât să arate că ingredientele noastre locale sunt un punct excelent de plecare pentru reţete care pot sta în cele mai pretenţioase restaurante din lume.
La Sănătatea în bucate, de la ora 12:30, aflăm cum sa le facem şi noi acasă.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News