Sănătatea în bucate. Persian Love Cake şi eclere cu ciocolată Ruby
Ce poate fi mai potrivit să pregătim în duminica dinaintea Crăciunului, dacă nu deserturi? Pentru ca acestea să ne iasă perfect, o avem invitată pe unul dintre cele mai buni chefi patiseri români, Cristina Mehedinţeanu.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Istoria poștei, de la scrisori trimise cu diligența la e-mail
Primarul din Constanța cere controale în 5 școli, pentru a verifica vizele de flotant
Noi informații cutremurătoare în cazul băiatului mort la spitalul din Târgu-Jiu
Postul Crăciunului a devenit un lux. Cu cât s-au scumpit legumele față de anul trecut
Meteorologii anunță vreme caldă
Un șofer polonez circula cu TIR-ul pe contrasens, pe A1
Un mal de pământ s-a prăbușit peste patru muncitori
Telemedicină cu scandal. Șase aparate de radiologie noi zac nefolosite în spitalele din Bihor
Stabilită la Londra şi cu o experienţă greu de egalat dupa ce a lucrat cu Ottolenghi, unul dintre cei mai buni chefi din lume, Cristina vine acasă. Ne va împartaşi din secretele deserturilor de top şi vom învaţa cum să facem Persian Love Cake şi eclere cu ciocolată Ruby, vestită pentru culoarea sa roz.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News