Sănătatea în bucate. Oul de 64 de grade
Pentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
A început sezonul petardelor, iar internetul este plin de oferte ilegale
Înotători lăsați fără bazin, după ce căldură și apa caldă au fost sistate din cauza unor datorii de sute de mii de lei
Câți bani reușesc să economisească, în medie, românii de la o lună la alta și ce fac cu ei
Vreme extremă în România. Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe județe
Mai mulți copii de la o grădiniță din Timișoara au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară
Mașini vandalizate într-o parcare din Constanța. Șoferii și-au găsit cauciucurile sparte
Doi nevăzători, agresați într-o biserică din București, după ce au intrat cu câinii ghizi. „Ne-au amenințat că ne taie picioarele”
Proprietarii de cafenele și Fiscul se luptă în instanță pentru TVA la cafea și ceai
Descoperim secretele bucătarilor profesionişti şi gătim, sous vide, oul perfect, aşa cum se învaţă în şcolile culinare prestigioase.
Sixty four degree egg sau „oul de 64 de grade” este propunerea lui Marius Tudosiei de sâmbătă, alături de un cotlet de viţel cu piure de spanac şi pătrunjel. Nu rataţi întâlnirea de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News