Sănătatea în bucate. Oul de 64 de grade
Pentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Ironie la adresa lui Trump: Președinta Mexicului propune ca SUA să se numească „America Mexicană”
Mărturii din infernul din Los Angeles
Ce a răspuns Victor Ponta la întrebarea dacă PSD a dat voturi lui George Simion la primul tur al alegerilor din noiembrie
Victor Ponta, sfat pentru Marcel Ciolacu: „Sper să nu candideze”. Ce spune despre o posibilă candidatură a sa la prezidențiale
Sute de polițiști din toată țara protestează după adoptarea „ordonanței trenuleț”: „Ne exploatați, salarii înghețați”
Un american a rămas blocat într-un taxi autonom, care l-a învârtit într-o parcare: „Mă simt ca într-un film”
Incident grav la Iași: Un adolescent de 15 ani a murit la spital, după ce a fost agresat de doi colegi
Doi adolescenți de 15 ani din Tulcea, dați dispăruți de patru zile, au fost găsiți morți pe un câmp
Descoperim secretele bucătarilor profesionişti şi gătim, sous vide, oul perfect, aşa cum se învaţă în şcolile culinare prestigioase.
Sixty four degree egg sau „oul de 64 de grade” este propunerea lui Marius Tudosiei de sâmbătă, alături de un cotlet de viţel cu piure de spanac şi pătrunjel. Nu rataţi întâlnirea de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News