Live

Sănătatea în bucate. Oul de 64 de grade

Data actualizării: Data publicării:

Pentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.

Descoperim secretele  bucătarilor profesionişti şi gătim, sous vide, oul perfect, aşa cum se învaţă în şcolile culinare prestigioase.

Sixty four degree egg sau „oul de 64 de grade” este propunerea lui Marius Tudosiei de sâmbătă, alături de un cotlet de viţel cu piure de spanac şi pătrunjel. Nu rataţi întâlnirea de la 12:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

45 de milioane de vizualizări: ”o imagine cât o mie de cuvinte” cu soția lui Conor Mcgregor, după ce a fost condamnat pentru viol

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretele celor mai bune murături pentru iarnă. Din niciun borcan nu trebuie să lipsească aceste ingrediente, spune un maestru bucătar

Rețeta unei tocănițe de miel din Mesopotamia, de acum 4.000 de ani, descoperită de istorici

„Sandvișuri cu pâine otrăvită” și cartofi prăjiți care „alungă țânțarii”, printre rețetele recomandate de o aplicație care folosește AI

Consultaţiile medicale şi reţetele electronice pot fi acordate în continuare la distanţă, anunță CNAS

Partenerii noștri