Sănătatea în bucate. Gastronomia românească de acum 100 de ani
În ediția specială „Sănătatea în bucate” de 1 decembrie îl avem invitat pe jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Alegeri SUA 2024. S-a deschis prima secție de votare
Criză de muncitori în construcții. Șantierul unde lucrează oameni din 4 județe, ca să ridice 100 de blocuri
DIGI Spania îi ajută pe cei afectați de inundațiile catastrofale
Românii se întorc acasă. Motivul care îi face să renunțe, după ani de pribegie, la viața din Occident
Surse: PNL vrea să-l pună premier pe Ilie Bolojan după alegerile prezidențiale
Operaţiunea „Ghost Gun”
O femeie a murit în fața spitalului, la scurt timp după ce a fost externată
Maia Sandu a câștigat cu 82% în diaspora
Campania la prezidențiale, „o luptă nedreaptă”
De ziua noastră sărbătorim cu reţete inedite ale boierimii româneşti, de la 1918. Deschidem cele mai vechi cărţi de bucate şi intrăm în istoria culinară alături de jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Aflăm că bucătăria românească înseamnă mult mai mult decât clasicele sarmale sau fasole cu ciolan şi alegem trei reţete inedite de supă, care vă vor surprinde cu siguranţă.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News