Sănătatea în bucate. Gastronomia românească de acum 100 de ani
În ediția specială „Sănătatea în bucate” de 1 decembrie îl avem invitat pe jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Circul continuă în Parlament: Becali spune cum a făcut facultatea fără prezență. Șoșoacă jignește jurnaliștii. AUR îl atacă pe Iohannis
Influencerul Makaveli, amenințări din Parlament cu limbaj suburban: „Ascundeți-vă soțiile. Fiți cuminți, mergeți pe vârfuri”
Surse: Liberalii strâng semnături pentru a-l propune pe Crin Antonescu candidat comun la prezidențiale. PSD nu l-ar refuza
VIDEO: Incendiu puternic la Piața Matache din București
Răspunsul Elenei Lasconi întrebată dacă l-ar vota pentru funcția de premier pe Marcel Ciolacu
Theodor Stolojan acuză USR de lipsă de profesionalism. „Pune pe masă o hartie cu 8 cerințe și apoi pleacă. Nu e o metodă de negociere”
Agresiune în Parlament: Jurnalistă, hărțuită de Șoșoacă și Makaveli. „Mamă, cum a fugit!”. Parchetul General a deschis dosar penal
35 de ani de la Revoluție: Balconul Operei din Timișoara s-a umplut de oameni
Surse: PNL ar putea relua vineri discuțiile cu PSD și UDMR. Ciprian Ciucu nu va mai merge la negocieri
De ziua noastră sărbătorim cu reţete inedite ale boierimii româneşti, de la 1918. Deschidem cele mai vechi cărţi de bucate şi intrăm în istoria culinară alături de jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Aflăm că bucătăria românească înseamnă mult mai mult decât clasicele sarmale sau fasole cu ciolan şi alegem trei reţete inedite de supă, care vă vor surprinde cu siguranţă.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News