Live

Sănătatea în bucate. Gastronomia românească de acum 100 de ani

Data actualizării: Data publicării:

În ediția specială „Sănătatea în bucate” de 1 decembrie îl avem invitat pe jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir. 

De ziua noastră sărbătorim cu reţete inedite ale boierimii româneşti, de la 1918. Deschidem cele mai vechi cărţi de bucate şi intrăm în istoria culinară alături de jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.

Aflăm că bucătăria românească înseamnă mult mai mult decât clasicele sarmale sau fasole cu ciolan şi alegem trei reţete inedite de supă, care vă vor surprinde cu siguranţă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sănătatea în Bucate” revine la Digi24, cu Petrișor Tănase

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine la Digi24

Relația românului cu vinul. Adevărul din spatele legendelor

Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă

Partenerii noștri