Sănătatea în bucate. Freekeh cu chiftele de berbecuț
Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.
A început sezonul petardelor, iar internetul este plin de oferte ilegale
Înotători lăsați fără bazin, după ce căldură și apa caldă au fost sistate din cauza unor datorii de sute de mii de lei
Câți bani reușesc să economisească, în medie, românii de la o lună la alta și ce fac cu ei
Vreme extremă în România. Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe județe
Mai mulți copii de la o grădiniță din Timișoara au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară
Mașini vandalizate într-o parcare din Constanța. Șoferii și-au găsit cauciucurile sparte
Doi nevăzători, agresați într-o biserică din București, după ce au intrat cu câinii ghizi. „Ne-au amenințat că ne taie picioarele”
Proprietarii de cafenele și Fiscul se luptă în instanță pentru TVA la cafea și ceai
Copiii români de la țară, victimele sărăciei
Învăţăm să gătim cu freekeh, o cereală cu un conţinut de trei ori mai ridicat în fibre şi proteină decât orezul sau quinoa, însă cu conţinut caloric mai mic. Freekeh este o cereală foarte veche şi iubită în Orientul Mijlociu, iar noi o servim alături de nişte delicioase chiftele de berbecuţ.
Cea de-a doua reţetă este o salată de toamnă cu arome şi gusturi inedite, unde alături de sfeclă roşie şi conopidă, regăsim arome de ghimbir şi fulgi de migdale, toate învelite din plin de un sos de smântână şi cremă de brânză.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News