Live

Sănătatea în bucate. Freekeh cu chiftele de berbecuț

Data actualizării: Data publicării:

Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.

Învăţăm să gătim cu freekeh, o cereală cu un conţinut de trei ori mai ridicat în fibre şi proteină decât orezul sau quinoa, însă cu conţinut caloric mai mic. Freekeh este o cereală foarte veche şi iubită în Orientul Mijlociu, iar noi o servim alături de nişte delicioase chiftele de berbecuţ.

Cea de-a doua reţetă este o salată de toamnă cu arome şi gusturi inedite, unde alături de sfeclă roşie şi conopidă, regăsim arome de ghimbir şi fulgi de migdale, toate învelite din plin de un sos de smântână şi cremă de brânză.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

45 de milioane de vizualizări: ”o imagine cât o mie de cuvinte” cu soția lui Conor Mcgregor, după ce a fost condamnat pentru viol

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sănătatea în Bucate” revine la Digi24, cu Petrișor Tănase

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine la Digi24

Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul

Partenerii noștri