Sănătatea în bucate. Freekeh cu chiftele de berbecuț
Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.
Alegeri SUA 2024. S-a deschis prima secție de votare
Criză de muncitori în construcții. Șantierul unde lucrează oameni din 4 județe, ca să ridice 100 de blocuri
DIGI Spania îi ajută pe cei afectați de inundațiile catastrofale
Românii se întorc acasă. Motivul care îi face să renunțe, după ani de pribegie, la viața din Occident
Surse: PNL vrea să-l pună premier pe Ilie Bolojan după alegerile prezidențiale
Operaţiunea „Ghost Gun”
O femeie a murit în fața spitalului, la scurt timp după ce a fost externată
Maia Sandu a câștigat cu 82% în diaspora
Campania la prezidențiale, „o luptă nedreaptă”
Învăţăm să gătim cu freekeh, o cereală cu un conţinut de trei ori mai ridicat în fibre şi proteină decât orezul sau quinoa, însă cu conţinut caloric mai mic. Freekeh este o cereală foarte veche şi iubită în Orientul Mijlociu, iar noi o servim alături de nişte delicioase chiftele de berbecuţ.
Cea de-a doua reţetă este o salată de toamnă cu arome şi gusturi inedite, unde alături de sfeclă roşie şi conopidă, regăsim arome de ghimbir şi fulgi de migdale, toate învelite din plin de un sos de smântână şi cremă de brânză.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News