Sănătatea în bucate. Freekeh cu chiftele de berbecuț
Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Chef Mirela Ivaşcu aduce în bucătăria noastră două reţete cel puţin surprinzătoare.
Prognoza meteo de Revelion
Un an de la tragedia de la Ferma Dacilor
Răsturnare de situație: șoferul din Argeș care a intrat cu mașina în pietoni e acuzat de tentativă de omor. Ce au descoperit polițiștii
O familie întreagă a pierit pe „Drumul morții”, la Suceava: a intrat cu mașina într-o cisternă și a luat foc. Imaginile tragediei
Zeci de copii la spital, după ce s-au jucat cu petarde și artificii. Medicii trag un semnal de alarmă: „Rămân cu sechele pe viață”
Vasile Bănescu: „Patriarhul Daniel nu are nicio simpatie pentru extremism. Detestă populismul”. Ce spune despre preoții „propagandiști”
Imagini filmate în avionul Azerbaijan Airlines, chiar înainte de prăbușire
Cauza prăbușirii avionului Azerbaijan Airlines: aeronava, lovită de antiaeriana cecenilor
Marcel Ciolacu a publicat pe TikTok poze ilizibile despre care susține că sunt facturile zborurilor Nordis
Învăţăm să gătim cu freekeh, o cereală cu un conţinut de trei ori mai ridicat în fibre şi proteină decât orezul sau quinoa, însă cu conţinut caloric mai mic. Freekeh este o cereală foarte veche şi iubită în Orientul Mijlociu, iar noi o servim alături de nişte delicioase chiftele de berbecuţ.
Cea de-a doua reţetă este o salată de toamnă cu arome şi gusturi inedite, unde alături de sfeclă roşie şi conopidă, regăsim arome de ghimbir şi fulgi de migdale, toate învelite din plin de un sos de smântână şi cremă de brânză.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News