Live

Video&Foto Un pechinez a fost declarat „cel mai urât câine din lume” în 2024. Încoronarea a avut loc în California

Data actualizării: Data publicării:
„Wild Thang” și proprietara lui, Ann Lewis, au plecat acasă cu un cec de 5.000 de dolari. Sursa foto: Profimedia Images

Pechinezul în vârstă de opt ani „Wild Thang” a câștigat titlul de „cel mai urât câine din lume”. Patrupedul a concurat la competiția care are loc în California, SUA, de cinci ori, ajungând pe locul al doilea de trei ori înainte de a obține, în sfârșit, coroana, în 2024.

Pechinezul în vârstă de opt ani, numit Wild Thang, a câștigat vineri concursul „Cel mai urât câine din lume 2024” din California. „Sălbaticul” este născut și crescut în Los Angeles.

Patrupedul a participat la competiția pentru titlu de cinci ori, ajungând pe locul al doilea de trei ori înainte de a lua în sfârșit primul loc în acest an, scrie Sky News.

Wild Thang a contractat boala virală, ciurpa canină, când era pui, dar a reușit să supraviețuiască, potrivit biografiei sale.

În urma acestei boli „nu i-au mai crescut dinții, ceea ce a făcut ca limba lui să rămână afară, iar o lăbuță din față este afectată.”

În afară de problemele fizice, el este „un tip Glugly (glamuros/urât) sănătos și fericit”.

El și proprietara lui, Ann Lewis, au plecat acasă cu un cec de 5.000 de dolari.

Concursul „Cel mai urât câine din lume” se desfășoară de aproape 50 de ani și „sărbătorește imperfecțiunile care îi fac pe toți câinii speciali și unici”, potrivit site-ului evenimentului.

Evenimentul „nu este despre a vă bate joc de „câini urâți”,” spune site-ul, „ci ca să vă distrați cu niște personaje minunate și să arătați lumii că acești câini sunt cu adevărat frumoși”.

Un pug în vârstă de 14 ani, pe nume Roma, s-a clasat pe locul al doilea, iar un alt câine, tot în vârstă de 14 ani, pe nume Daisy Mae, a ocupat locul al treilea.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poliția Română face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs și care este termenul limită pentru înscriere

Mai multe rochii ale Prințesei Diana vor fi scoase la licitație pentru sume uriașe: „Iubea cu adevărat moda”

A murit Kevin, cel mai înalt câine din lume. „Era cel mai blând băiat uriaș”

Un bărbat a plecat pe un traseu montan de 3 ore și a fost găsit după 10 zile. Marcajele fuseseră distruse de incendiile din California

Partenerii noștri