Live

VIDEO Un câine dă foc la casă după ce mestecă o baterie portabilă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură video

S-a întâmplat în Tulsa, Oklahoma. Pompierii au dat publicității o filmare, realizată în interiorul casei, care arată ce a stat la origine focului pe care ei au fost chemați să îl stingă: o baterie externă, luată la "mestecat" de unul dintre câinii proprietarului.

O cameră de supraveghere de interior arată momentul în care un câine a provocat involuntar un incendiu într-o casă după ce a “mestecat” o baterie portabilă litiu-ion.

În înregistrarea video difuzată de departamentul de pompieri din Tulsa, Oklahoma, pot fi văzuți doi câini și o pisică în camera de zi înainte ca o scânteie să declanșeze incendiul care s-a extins în câteva minute.

Andy Little, ofițer de informații publice al Departamentului de pompieri din Tulsa, a declarat că animalele de companie au scăpat printr-o ușă pentru câini și, potrivit presei locale, familia a fost, de asemenea, evacuată în siguranță.

"Dacă nu ar fi existat o ușă pentru câine, ar fi putut foarte bine să moară", a declarat el pentru televiziunea locală KOTV.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

Șeful Camerei Deputaților vrea filtre chiar la intrarea în Parlament, după incendiul provocat de un bărbat care a aruncat cu benzină

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Imagini cu bărbatul suspectat că a dat foc în Parlament, publicate de MAI. Autoritățile cer ajutor pentru prinderea sa

Partenerii noștri