Live

VIDEO. Maradona, transportat la spital după meciul Argentina – Nigeria

Data actualizării: Data publicării:

Diego Maradona a fost transportat, marți seară, la spital după victoria dramatică a Argentinei în fața Nigeriei, scor 2-1. Sud-americanii s-au calificat astfel în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia.

Fostul fotbalist Diego Armando Maradona, în vârstă de 57 de ani, a fost transportat la spital în stare de șoc după ce s-a prăbușit într-una din lojele stadionului din Sankt-Petersburg.

El a fost filmat în timp ce nu mai era în stare să meargă și a fost consultat de medici la fața locului. Ulterior, a fost transportat la spital în stare de șoc.

Diego Maradona s-a numărat printre protagoniştii meciului decisiv dintre Argentina şi Nigeria, pe care sud-americanii l-au câştigat dramatic cu 2-1, calificându-se astfel în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia.

Imaginile bucuriei sale deplasate, prin gesturi obscene, după golul victoriei marcat de Marcos Rojo în minutul 86 au făcut rapid înconjurul internetului.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Cunoscutul interlop Fane Căpățână, arestat după ce s-a dat drept polițist, ca să-i fure banii unui străin prin metoda „Maradona”

Preț record. Tricoul lui Maradona purtat când a dat golul „Mâna lui Dumnezeu” a fost vândut cu peste 9 milioane de dolari

A fost descoperită o parte neștiută a averii lui Maradona, primită cadou de la Fidel Castro

2020 - anul în care au murit două legende sportive: Maradona și Kobe Bryant. A fost un an îndoliat și pentru cinematografie

Partenerii noștri