Live

Secretarul general adjunct al PMP o acuză pe Clotilde Armand: Consilier USR a trecut la PSD

Data actualizării: Data publicării:
Ioana Constantin. Sursa foto Inquam Photos/Octav Ganea

Consilierul local al USR la Sectorul 1, Cristian Bulfon, a trecut la PSD, acuză Ioana Constantin, secretar general al PMP.

Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde îi reproșează lui Clotilde Armand că „îl atacă gratuit” pe Traian Băsescu, pentru a sabota negocierile partidelor de dreapta pentru susținerea comună a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. 

„Pare că toți cei din USR care îl urăsc pe Nicușor Dan încearcă din răsputeri să dinamiteze orice posibilă înțelegere. Ce-i drept, nu ar fi prima dată!”, a scris purtătorul de cuvânt al PMP. 

Clotilde, cred că înainte de a căuta în valiza cu amintiri cu cine și când a votat PMP, poate e bine să revii în prezent și să le spui alegătorilor ce consilieri USR și-au făcut drum către PSD. Ca să nu vorbesc în abstract, domnul Cristian Bulfon, consilier local USR, chiar in sectorul 1, a trecut cu mapa și valiza la PSD. Poate e o chestiune de compatibilitate. De la PMP, spre exemplu, sigur nu a plecat nimeni”, a mai scris aceasta.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lasconi, prima reacție a unui contracandidat la investigația despre Geoană: S-a compromis pentru a doua oară pe relația cu Rusia

Lasconi, despre momentul în care Nicușor Dan a „bătut palma” cu Nicolae Ciucă: Nu mă deranjează. Și eu dau „cuba” cu copiii, cu oamenii

Elena Lasconi și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale. „În două luni putem să ieşim din această fraudă morală”

Cum va decide Nicușor Dan pe cine va susține la alegerile prezidențiale. „De principiu îmi doresc un președinte de dreapta”

Partenerii noștri