Cum se prepară cea mai gustoasă și rapidă omletă cu brânză. Este gata în 3 minute
Omleta este una dintre cele mai simple, gustoase și sațioase rețete pentru micul dejun. Iar pentru că se prepară rapid, o poți consuma dimineața, când te grăbești să ajungi la serviciu, dar și în weekendurile în care nu ai chef să gătești ceva elaborat, dar nu vrei să faci rabat de la savoarea mâncării.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Cod roșu de vreme extremă în România. Când va lovi viscolul
„Ne așteptăm la episoade mai severe” de iarnă. Vortexul polar și ciclonul Bert, explicate de climatologi
Ciolacu, criză de furie
Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații
Repartitoarele de căldură vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2025
Care este legătura dintre studii și nivelul de trai
Băsescu, despre un război nuclear: Putin nu-mi dă impresia că a plecat din lumea asta / Cine crede că Rusia va ceda teritoriu se înșală
Președintele Klaus Iohannis va fi chemat în Parlament (surse)
Articol susținut de Hochland
Astăzi îți prezentăm o rețetă gustoasă de omletă cu brânză, gata în 3 minute, pentru care ai nevoie de câteva ingrediente pe care sigur le ai deja prin frigider.
Pentru a prepara această omletă avem nevoie spanac, roșii, ceapă, pătrunjel, ouă, telemea de oaie de la Hochland, sare și piper. Începe prin a tăia mărunt spanacul și pătrunjelul, apoi taie telemeaua, ceapa și roșiile cubulețe și pune fiecare ingredient în câte un castron.
Într-un castron mai mare se bat bine ouăle, cu un praf de sare și unul de piper, apoi se adaugă, pe rând celelalte ingrediente. Omleta se prăjește fără ulei, într-o tigaie care să nu se lipească. La final, radem puțină telemea de oaie de la Hochland peste omletă, iar micul dejun este gata.
Un asemenea preparat este recomandat inclusiv celor care fac sport sau țin o dietă, omleta cu brânză este bogată în proteine, vitamine și minerale. De altfel, o astfel de masă este perfectă și pentru cei care nu consumă carne și au nevoie să își ia din altă parte proteinele de origine animală, ouăle fiind o sursă esențială de astfel de proteine.
Telemeaua de oaie are un gust specific, ușor înțepător, care dă savoare preparatelor.
Iar spanacul este adeseori recomandat persoanelor care suferă de anemie, având un conținut ridicat de fier, dar și vitaminele B1, B2, B6, B9, C, E și K, precum și luteină.
Articol susținut de Hochland
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News