Live

Cum se prepară cea mai gustoasă și rapidă omletă cu brânză. Este gata în 3 minute

Data actualizării: Data publicării:

Omleta este una dintre cele mai simple, gustoase și sațioase rețete pentru micul dejun. Iar pentru că se prepară rapid, o poți consuma dimineața, când te grăbești să ajungi la serviciu, dar și în weekendurile în care nu ai chef să gătești ceva elaborat, dar nu vrei să faci rabat de la savoarea mâncării.

Articol susținut de Hochland

Astăzi îți prezentăm o rețetă gustoasă de omletă cu brânză, gata în 3 minute, pentru care ai nevoie de câteva ingrediente pe care sigur le ai deja prin frigider.

Pentru a prepara această omletă avem nevoie spanac, roșii, ceapă, pătrunjel, ouă, telemea de oaie de la Hochland, sare și piper. Începe prin a tăia mărunt spanacul și pătrunjelul, apoi taie telemeaua, ceapa și roșiile cubulețe și pune fiecare ingredient în câte un castron.

Într-un castron mai mare se bat bine ouăle, cu un praf de sare și unul de piper, apoi se adaugă, pe rând celelalte ingrediente. Omleta se prăjește fără ulei, într-o tigaie care să nu se lipească. La final, radem puțină telemea de oaie de la Hochland peste omletă, iar micul dejun este gata.

Un asemenea preparat este recomandat inclusiv celor care fac sport sau țin o dietă, omleta cu brânză este bogată în proteine, vitamine și minerale. De altfel, o astfel de masă este perfectă și pentru cei care nu consumă carne și au nevoie să își ia din altă parte proteinele de origine animală, ouăle fiind o sursă esențială de astfel de proteine.

Telemeaua de oaie are un gust specific, ușor înțepător, care dă savoare preparatelor.

Iar spanacul este adeseori recomandat persoanelor care suferă de anemie, având un conținut ridicat de fier, dar și vitaminele B1, B2, B6, B9, C, E și K, precum și luteină.

Articol susținut de Hochland

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretele celor mai bune murături pentru iarnă. Din niciun borcan nu trebuie să lipsească aceste ingrediente, spune un maestru bucătar

Rețeta unei tocănițe de miel din Mesopotamia, de acum 4.000 de ani, descoperită de istorici

„Sandvișuri cu pâine otrăvită” și cartofi prăjiți care „alungă țânțarii”, printre rețetele recomandate de o aplicație care folosește AI

Consultaţiile medicale şi reţetele electronice pot fi acordate în continuare la distanţă, anunță CNAS

Partenerii noștri