Live

Băsescu: Eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

Data actualizării: Data publicării:

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, consideră că "eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular".

"Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor. Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot, iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de duminică. Iar românii le-au dat celor doi Prea... o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea Guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi. În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citiţi şi: "Mărturisitori" ai manipulării. Perdanţii neaşteptaţi ai referendumului

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Atacuri nefondate, tendențioase și false.” Reacția DSU după ce Băsescu a spus că RO-Alert nu a funcționat în cazul inundațiilor

Băsescu: Dacă RO-ALERT ar fi funcționat, ar fi murit mai puțini oameni în inundațiile din Galați. „Viitură de incompetență la guvern"

Geoană a trezit fiara. De ce îl poate bate Băsescu și a treia oară

Ce spunea Vântu despre vizita celebră a lui Geoană din 2009. Fostul lider PSD l-a ironizat pe Ciolacu pentru că ia meditații

Partenerii noștri