Live

UEFA a desemnat cel mai frumos gol al primei etape la EURO 2024. Pe ce loc s-a clasat reușita lui Stanciu

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Stanciu: Foto: X / @UEFA

UEFA a stabilit cele mai frumoase goluri marcate în prima etapă de EURO 2024. Printre cei patru finaliști s-a numărat și Nicolae Stanciu (31 de ani), autorul unei execuții de senzație în meciul cu Ucraina, scor 3-0, relatează Digi Sport. Din păcate, însă, căpitanul României n-a câștigat. Stanciu a fost învins de reușita lui Muldur, aceasta fiind desemnată golul etapei la EURO 2024.

Pe pagina de Twitter dedicată special turneului final din Germania, UEFA a publicat un colaj cu cele mai frumoase patru reușite. 

Marele câștigător este Mert Muldur, autorul unui voleu năprasnic în meciul Turcia - Georgia, scor 3-1, în timp ce Stanciu a ieșit pe doi. 

Presa internațională, impresionată de golul lui Nicolae Stanciu

Eurogolul lui Stanciu a stârnit un val de reacții în presa din străinătate: 

  • „Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, au scris spaniolii de la Marca. 
  • „Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a descris execuția cotidianul francez L'Equipe. 
  • „Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri”, a fost reacția englezilor de la Telegraph. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Echipa României a dat o lecție de civilizație și a curățat lună vestiarul, după eliminarea de la EURO 2024. UEFA a fost impresionată

EURO 2024. UEFA îl anchetează disciplinar pe Jude Bellingham, după gestul obscen al englezului în meciul cu Slovacia din optimi

Mesaj emoționant de la Euro 2024. Ce le transmite căpitanul naționalei elevilor care încep luni BAC-ul

EURO 2024 Poveștile emoționante ale fotbaliștilor români: Nicolae Stanciu a făcut naveta 36 de km/zi și Florin Niță a ambalat cozonaci

Partenerii noștri