Live

Speculă la EURO 2024. Prețul pentru un bilet la unul din meciurile României a crescut până la 1200 de euro după victoria naționalei

Data actualizării: Data publicării:

Victoria naționalei în meciul de debut la Campionatul European a trezit spiritul microbist al românilor, care caută acum bilete pentru următoarele meciuri. După principiul economiei de piață, unde este cerere mare, crește și prețul. S-a ajuns la o adevărată speculă pentru un loc pe unul dintre stadioanele din Germania.

Andreea Burghelea, jurnalist Digi24: Un bilet pentru meciul România Belgia, partidă care se joacă weekend-ul acesta, ar fi costat între 30 și 200 de euro pe site-ul oficial. Însă pentru că biletele pe site-urile oficiale s-au epuizat, unii dintre suporterii care și-au cumpărat bilete din timp încearcă acum să le vândă. Și mulți dintre ei vor să facă o avere.

De exemplu, pe internet biletele au ajuns să se vândă și cu 1200 de euro. Ne uităm și la câteva exemple.

Acest bărbat vinde patru bilete cu câte 1100 de euro. Un alt bărbat vinde la alt meci al României, cu Slovacia, patru bilete cu 1200 de euro. Tot la România - Slovacia, un utilizator de pe un grup de Facebook vinde două bilete cu 1000 de euro. Pe același grup este și un anunț al unui bărbat care are o ofertă: patru bilete pentru care vrea 600 de euro dacă sunt cumpărate separat și două mii de euro dacă le ia o singură persoană.

Unul dintre utilizatori a fost îngrozit cand a văzut cât de mari sunt prețurile și a făcut și o glumă. Spune că își dă la schimb mașina pentru patru bilete.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tatăl său, Anghel Iordănescu, după eliminarea României de la EURO 2024

Jaroslaw Kaczynski, liderul opoziţiei poloneze, afirmă că premierul Donald Tusk este un „servitor” al Germaniei

Prețul berii la Oktoberfestul german va depăși pragul de 15 euro pentru prima oară. Acum 20 de ani era 6-7 euro

Echipa României a dat o lecție de civilizație și a curățat lună vestiarul, după eliminarea de la EURO 2024. UEFA a fost impresionată

Partenerii noștri