Live

VIDEO Moment inedit: Ludovic Orban a cântat două piese celebre, la DigiFM. „Profesorul meu de chitară avea o nuielușă”

Data publicării:
În studioul DigiFM, Ludovic Orban a cântat o strofă și refrenul de la piesa „Epilog” a trupei Vama, la voce și chitară. Foto: captură video DigiFM

Ludovic Orban, candidatul Forța Dreptei la alegerile prezidențiale, ar putea răspunde cu celebra replică la întrebarea „ce vă recomandă?” - „vocea și talentul”. Fostul premier a acceptat provocarea lui Vlad Craioveanu și Oana Zamfir la matinalul DigiFM de joi și a cântat la chitară, dar și cu vocea.

În studioul DigiFM, Ludovic Orban a cântat o strofă și refrenul de la piesa „Epilog” a trupei Vama.

Ulterior, Orban a urmat linia melodică a celebrei piese „My way” de la Frank Sinatra.

Fostul lider PNL este cunoscut și pentru alte momente artistice din trecut în care a cântat la chitară.

„Am făcut primele șase luni elemente de bază la chitară, la Școala de Arte din Brașov, dar, până la urmă, am devenit autodidact. Profesorul de chitară pe care-l aveam avea o nuielușă și, când greșeam, îmi dădea peste degete. L-am rugat frumos «vă rog frumos, puteți să mă corectați altfel, nu-mi mai dați peste degete!»(...)

Profesorul de mate avea un obicei, te trăgea de perciuni și îți dădea o scatoalcă peste ceafă. M-am dus la directorul școlii și l-am pârât”, a povestit Ludovic Orban la DigiFM.

Acceptând provocarea să cânte câteva acorduri la chitară, liderul Forța Dreptei a spus că se așteaptă „să sară toți contracandidații” pe el.

„Sică Mandolină mi s-a și pus o poreclă, adică cine a pus porecla asta nici măcar nu cunoaște instrumentul muzical (...) E așa, o bătaie de joc pentru un om pentru faptul că știe să cânte la un instrument”, a adăugat Ludovic Orban.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-a înregistrat în timpul unui exercițiu la sală și nu i-a venit să creadă când s-a uitat la filmare! FOTO ”Am prins exact momentul”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Averile candidaților pentru alegerile prezidențiale. Cine sunt cei mai bogați competitori care vânează un loc la Palatul Cotroceni

Ce spune Nicușor Dan despre pliantele USR în care apare imaginea sa

Ludovic Orban vrea o reformă a CCR: „Trebuie schimbat modul de desemnare a judecătorilor”. Ce spune despre cazul Șoșoacă

Pe cine ar pune Elena Lasconi premier, dintre contracandidați. Ce a răspuns lidera USR, întrebată cu cine ar merge pe o insulă pustie

Partenerii noștri