Live

Biroul Electoral Central a stabilit machetele buletinelor de vot pentru alegerile prezidențiale

Data actualizării: Data publicării:
Turul întâi al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 24 noiembrie. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Biroul Electoral Central a stabilit, duminică, machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024.

Biroul Electoral pentru alegerea Preşedintelui României din anul 2024 (BEC) informează că, la data de 13 octombrie a.c., au fost stabilite machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024, respectiv: macheta buletinului de vot utilizat în secţiile de votare din ţară, macheta buletinului de vot utilizat în secţiile de votare din străinătate şi macheta buletinului de vot prin corespondenţă”, a transmis, duminică seară, BEC, într-un comunicat de presă citat de News.ro.

BEC anunţă, de asemenea, că s-a constatat că semnele electorale, denumirile formaţiunilor politice, precum şi prenumele şi numele candidaţilor sunt corect imprimate şi vizibile.

Procesul–verbal întocmit cu ocazia prezentării machetelor buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024 va putea fi consultat pe pagina de internet a BEC - https://prezidentiale2024.bec.ro/

Turul întâi al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 24 noiembrie.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Țiriac a vrut să investească 100.000.000 €, dar i-au spus ”NU”! Miliardarul a luat o decizie radicală: ”Nu mă mai prindeți”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Candidaturile la alegerile prezidențiale 2024 respinse de BEC, alături de cea a Dianei Șoșoacă

Explicațiile unui fost judecător CCR, după ce BEC a respins a doua candidatură a lui Șoșoacă: „Nu avea ce altă soluție să dea”

A doua candidatură depusă de Diana Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de BEC

Alegeri prezidenţiale 2024: 18 candidați s-au înscris la BEC. Termenul pentru depunerea candidaturilor s-a încheiat

Partenerii noștri