Ciolacu, întrebat dacă va fi dat afară din partid în cazul unui eșec la prezidențiale: „Încă am timp să mai fac ceva în viaţă”

Data publicării:
marcel ciolacu sustine un discurs
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marți, întrebat despre posibilitatea să fie dat afară din partid în cazul în care pierde alegerile prezidențiale, că trebuie să se clarifice dacă mai reprezintă un plus sau a devenit un minus după un eşec. El mai spune că nu ar avea regrete dacă s-ar încheia în acest an cariera sa politică, precizând că „ar mai avea timp să facă ceva în viaţă”.

Preşedintele PSD a fost întrebat, la o emisiune de Radio, dacă în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidenţiale va fi dat afară din partid.

„În primul rând trebuie să mă clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus după un eşec, în interiorul partidului. Ce las în urma mea e ceva totuşi schimbat major faţă de ce a fost, de abordare. Am deschis foarte mult partidul. Câteodată mi-a reuşit, câteodată nu. Dar am schimbat ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro. 

„Încă am timp să mai fac ceva în viaţă”

El a mai afirmat că dacă s-ar termina în acest an cariera sa politică, atunci nu ar fi un lucru foarte rău şi a precizat că împlineşte 57 de ani şi ar mai avea timp să facă ceva în viaţă.

„Sunt mulţumit încă de ceea ce fac. Nu disper. Eu cred că dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică nu ar fi un lucru foarte rău. Fac 57 de ani, încă am timp să mai fac ceva în viaţă. Nu sunt un om care cheltuie mult. Nu am o familie care cheltuie mult. (...) Nu am lucruri de lux. Aşa am funcţionat. Dacă creşti trei fraţi într-o casă, indiferent dacă ai câştiga bine ca şi pilot, tot sunt insuficienţi bani”, a declarat Ciolacu.

Întrebat ce altceva ar putea face la fel de bine, liderul PSD a răspuns: „Aş fi un bun pescar. Vreun an m-aş muta în Deltă şi dacă mă obişnuiesc cu ţânţarii cum trebuie, nu mi-ar displace. Am şi eu hobbyuri şi după nebunia asta îţi cauţi o zonă de linişte. Nu neapărat de confort. Confortul nu duce la progres”.

Ciolacu a povestit că îi place să pescuiască la crap. „La crap e cea mai mare provocare. Acolo aştepţi, trebuie să schimbi momelile. Mănânc peşte. Mai ales peştele din Deltă, peştele sălbatic care are alt gust. De obicei opresc cât mănânc. Nu merg să vând peşte”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a mai fost întrebat ce şi-ar dori să facă şi nu a reuşit.

„Mi-aş dori să fiu mai curajos în luarea unor decizii. (...) Cred că ar trebui cu toţii să fim mai curajoşi dacă vrem să nu pierdem toate oportunităţile” , a declarat preşedintele PSD.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce era geloasă Elena Ceaușescu pe Delia Budeanu. Soția dictatorului i-a interzis să...
Digi FM
Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai...
Pro FM
50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de...
Film Now
Filmul cu fiul lui Jack Nicholson în distribuție, în cinematografe. Ce încasări a avut la box office-ul global
Adevarul
Cum va funcționa terapia anti-cancer cu Lutețiu 177 - pregătit la Centrala Nucleară Cernavodă: „Poate fi...
Newsweek
Bani în plus la pensie pentru o categorie de pensionari. Parlamentul a votat, azi, legea DOCUMENT
Digi FM
Sabrina Ionescu, baschetbalistă de origine română, e campioană WNBA. S-a născut în California și e măritată...
Digi World
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"
Digi Animal World
Ce a făcut un câine după ce a scăpat din lesa unei femei. Patrupedul s-a bucurat de o plimbare gratuită cu...
Film Now
Salma Hayek, imaginile care au făcut furori printre fani: „Nicole Kidman are doar zece, ești grozavă!”...
UTV
Liam Payne avea „cocaina roz” in organism la momentul decesului