Sondaj exploziv pe București: Piedone cade pe locul 3, la distanță de Nicușor Dan și Gabriela Firea

Data actualizării: Data publicării:
Colaj foto: Nicușor Dan (st), Gabriela Firea (mij) și Cristian Poepescu Piedone (dr) /
Colaj foto: Nicușor Dan (st), Gabriela Firea (mij) și Cristian Poepescu Piedone (dr) / Surse foto: Inquam Photos / Malina Norocea, Inquam Photos / Octav Ganea, Inquam Photos / George Călin

După retragerea lui Cătălin Cîrstoiu, se schimbă radical ordinea clasamentului din cursa pentru Primăria Capitalei. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Cristian Popescu Piedone ar fi întrecut de Nicușor Dan și de Gabriela Firea, într-un nou sondaj realizat de Avangarde în București, la comanda PSD.

38% dintre persoanele care au participat la sondajul Avangarde, realizat la comanda PSD, spun că sunt mulțumiți de „cum arată lucrurile în București”, în timp de 11% dintre respondenți spun că nu sunt mulțumiți.

avangarde 1
sursa foto: Avangarde

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Nicușor Dan ar fi votat de 31% dintre cei care au răspuns acestui sondaj, locul doi ar fi ocupat de Gabriela Firea cu 24%, iar Cristian Popescu Piedone s-ar clasa pe locul trei, cu o intenție de vot de 20%. Sebastian Burduja se clasează pe locul patru, cu 15%.

avangarde 2
sursa foto: Avangarde

PSD se clasează pe primul loc la Consiliul General al Municipiului București, cu 31%. Următoarele partide preferate de bucureșteni în această cursă electorală sunt: ADU cu 25%, PNL cu 20% și PUSL cu 10%.

avangarde 3
sursa foto: Avangarde

Decizia de a-l retrage pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost „o decizie bună” pentru 58% dintre cei care au participat la acest sondaj.

avangarde 4
sursa foto: Avangarde

Alegerile europarlamentare au un câștigător cert, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Alianța PSD-PNL ar fi votată cu 50% de bucureșteni, în timp ce ADU se clasează pe locul doi cu 26% și AUR cu un procent de 11%.

avangarde 5
sursa foto: Avangarde

Sondajul Avangarde a fost realizat pe un eșantion de 1150 de persoane, cu vârste peste 18 ani din Municipiul București, iar eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,9%.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri