Video Doi soți se luptă pentru aceeași primărie din Mehedinți. „N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, m-am simțit trădat”

Data publicării:
Actualul primar din Gogoșu, Jean Rogoveanu, va lupta la alegerile locale de anul acesta cu soția sa, Codruța Rogoveanu
Actualul primar din Gogoșu, Jean Rogoveanu, va lupta la alegerile locale de anul acesta cu soția sa, Codruța Rogoveanu. Foto: Arhivă personală

Situație de comedie absurdă, în comuna Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar, care își dorește un nou mandat, are un contracandidat-surpriză. Este vorba chiar despre soția cu care se află în proces de divorț, hotărâtă să îi dea o lecție și pe plan politic. El candidează din partea PSD, ea este susținută de PNL. Vorbim despre același edil care cumpărase din banii primăriei telefoane de ultimă generație.

Gogoșu, județul Mehedinți. O comună mare, bogată, cu ieșire la Dunăre și încasări record în județ, din taxe și impozite, fiind frontieră fluvială între România și Serbia. Fotoliul de primar este unul râvnit, însă nimeni nu se aștepta la cei doi candidați din acest an: soții Rogoveanu. Jean Rogoveanu vrea să candideze pentru al patrulea mandat din partea PSD, iar contracanditatul său este chiar soția, din partea PNL.

Jean Rogoveanu - primarul comunei Gogoșu: Sincer, n-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, să vină să se contreze cu mine și la alegeri. Se contrează cu mine prin instanțe, prin astea, dar nu m-am gândit că vine și la alegeri. Deși ar fi trebuit să știe că șansele ei sunt foarte mici. Treaba ei! Din răzbunare sau răutate vrea să candideze, vrând să demonstreze nu știu ce.

Cei doi soți se află în plin proces de divorț, iar primarul spune că sunt despărțiți încă de anul trecut. Deși soțul o acuză de răzbunare, soția spune că face totul pentru binele comunității.

Codruța Rogoveanu - soția primarului comunei Gogoșu: Proasta administrație pe care o face la nivel de comună. A fi primar într-o comună de nivelul comunei Gogoșu, din județul Mehedinți, asta înseamnă că de dimineață, de la orele 08, până la orele 16, să-ți respecți în totalitate programul de muncă și, mai mult de atât, trebuie să fii prezent în comună tot timpul, nu doar în campania electorală, când se apropie alegerile.

Din fotoliul de edil, primarul spune că nu are emoții în fața soției.

Jean Rogoveanu - primarul comunei Gogoșu: Nu are ea caracter pentru a fi primar, ea e o fire mai recalcitrantă, mai repezită, mai... Ori aici vin tot felul de oameni, trebuie să îi asculți pe toți, nu după cum ai toane. M-am simțit trădat în momentul în care am aflat faptele ei și atunci chiar m-am simțit trădat. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. N-am emoții fiindcă știu că mi-am făcut treaba.

Codruța Rogoveanu - soția primarului comunei Gogoșu: L-am ajutat enorm de mult vis-a-vis de fiecare proiect. Inclusiv proiectul de asfaltare care se derulează la momentul acesta în satul Gogoșu are și amprenta mea pe el. Șansele sunt de 100%. Am încredere în cetățeni, vor schimbare!

Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună o fată de 16 ani, iar pe 15 mai se va pronunța divorțul. Oamenii din comună spun că nu ar fi trebuit să se ajungă până aici cu scandalul.

Localnică: Soția face contre bărbatului și nu-i bine în familie! Au copii mari, au fost o familie... Toată lumea i-a iubit. Doamna Codruța trebuia să nu pună candidatura să facă ambiție cu soțul că poate puteau să se împace. Se desparte... Vedeți și la minister și peste tot se întâmplă, dar eu aș fi vrut să fie împreună.

Localnic: Eu dacă aș fi fost în locul dânsei, eu nu făceam treaba asta. Nu făceam treaba asta! Deci dânsa mai e care vrea să încurce niște lucruri. Nu e bine să-l sapi așa pe la spate.

Localnică: E problema dumnealor. Să fie sănătoși!

Actualul primar din Gogoșu a mai fost implicat într-un scandal, atunci când a luat, din bani publici, 3 telefoane în valoare de 6 mii de euro. Gadgeturile de top au fost folosite de primar, vice și o angajată a primăriei

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri