Un drum național din Apuseni s-a surpat, din cauza ploilor din ultimele zile. Se circulă alternativ, pe un singur sens

Data publicării:
drum surpat rosia montana muntii apuseni
Din cauza ploilor din ultimele zile, drumul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri. Sursa foto: Facebook / Vasile Morariu

Drumul național 74A, din Munții Apuseni, s-a surpat pe o porțiune de 100 de metri. Din cauza ploilor torențiale din ultimele zile, asfaltul a luat-o, pur și simplu, la vale. Potrivit viceprimarului din Roșia Montană, drumarii făceau lucrări în zonă. În prezent, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens, iar autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone nu au deloc acces, scrie alba24.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud – Boncești, la kilometrul 8+500 de metri, în localitatea Cărpiniș din județul Alba, carosabilul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe celălalt sens, dirijat prin semafoare, fiind restricționat autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 t.

Contact de jurnaliști, viceprimarul din Roșia Montană spune că în zonă drumarii efectuau lucrări la corpul drumului.

"Erau lucrări în desfășurare. Au săpat sub bandă și banda s-a rupt până la linia albă. Am solicitat celor de la drumurile naționale să ia măsurile necesare pentru evitarea unui accident", a declarat Vasile Morariu, viceprimarul comunei Roșia Montană.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri