O angajată de la Meta a spus că primește un salariu de 190.000 de dolari și nu face nimic. Apoi a fost concediată

Data actualizării: Data publicării:
femeie afro-americana
Maddie Machado FOTO: captură TikTok

O fostă angajată a lui Mark Zuckerberg susține că nu a făcut nimic luni de zile când a lucrat la Meta pentru un salariu de 190.000 de dolari. Între timp a fost concediată. Aparent i s-a tras de la faptul că începuse să posteze prea des despre beneficiile oferite de companie.

O fostă angajată Meta, Maddie Macho a ajuns la știri după ce a recunoscut pe TikTok că a încasat 190.000 de dolari salariu de la companie fără să facă nimic. Spune că a lucrat la departamentul de recrutări începând din septembrie 2021, deci cu mult înainte ca Mark Zuckerberg să înceapă să taie mii de angajați de pe statul de plată.

„Am lucrat la Meta ca recrutor. Nu era de așteptat să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an. Asta m-a uluit. Deci ce făceam toată ziua? Învățam. Iar partea cea mai ciudată este că am avut o mulțime de întâlniri de echipă. De ce ne întâlnim? Nu angajăm pe nimeni”, spune Maddie Macho.

Maddie Macho a dezvăluit că a fost concediată în februarie 2022.

Între timp, șeful Meta Mark Zuckerberg nu doar că nu s-a apucat să facă angajări, dar a anunțat valul doi de disponibilizări, încă 10.000, pe lângă cele 11.000 din decembrie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri