VIDEO. Momentul în care podul uriaș din Statele Unite se prăbușește

Data actualizării: Data publicării:
TheFrancisScottKeyBridgeinBaltimoreMarylandwhichcrossesthePatapscoRiverhasr-ezgif.com-optimize

Podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland, cu o lungime de 2,57 km, s-a prăbuşit, marţi, după ce un cargobot s-a izbit violent de acesta.

Momentul în care podul uriaș se prăbușește în râul Patapsco a fost surprins în imagini video, răspândite ulterior pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Oameni și mai multe vehicule au căzut în râul pe care îl traversa acest pod. Departamentul de pompieri din Baltimore a confirmat că prăbușirea podului din Baltimore reprezintă un „eveniment cu potențialul de a avea un număr mare de victime”. Până acum, nu au fost confirmate decese, însă există informația că cel puțin 20 de persoane sunt în apă ca urmare a incidentului. O operațiune la scară largă de salvare a victimelor este în desfășurare.

Compania de transport maritim Synergy Marine Group a confirmat că cargobotul său sub pavilion singaporez, „Dali”, s-a izbit de un pilon al Podului Francis Scott din Baltimore.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri