Furtună de proporții în Austria. O româncă, printre persoanele decedate

Data publicării:
austria cort furtuna

Două persoane au murit și alte 120 au fost rănite, dintre care 20 prezintă răni grave, în Austria, în timpul unei recepții, în urma unei furtuni violente care a distrus marchiza unui cort de mari dimensiuni, relatează Agerpres. Potrivit presei din Austria, una dintre victime este o româncă de 19 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul s-a produs vineri, în momentul în care 650 de persoane participau la o recepție organizată într-un cort uriaș, amenajat în comuna Sankt Johann am Walde din nordul țării.

O furtună violentă „a distrus cea mai mare parte a cortului”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției austriece.

Două persoane au fost ucise de fragmentele proiectate de vânt, inclusiv de cele desprinse din eșafodajul marchizei cortului”, precizează comunicatul.

Nachrichten.at relatează că una dintre victime este româncă. Ea a fost identificată drept Alexandra P, în vârstă de 19 ani, care locuia cu familia în Sankt Johann am Walde. Cumpăraseră acolo o casă în urmă cu câțiva ani, a spus primarul localității.

Cealaltă victimă este un bărbat de 28 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri