Foto Ministrul kenyan al Turismului: „L-am îndemnat pe Klaus Iohannis să încurajeze mai mulţi români să viziteze Kenya”

Data publicării:
Klaus și Carmen Iohannis au vizitat Parcul Național Nairobi, alături de ministrul kenyan al Turismului
Klaus și Carmen Iohannis au vizitat Parcul Național Nairobi, alături de ministrul kenyan al Turismului. Foto: Facebook

Ministrul Turismului din Kenya, Alfred Mutua, a postat pe rețelele sociale mai multe poze alături de Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, în Parcul Naţional Nairobi. Mutua spune că l-a îndemnat pe președinte să încurajeze românii să viziteze Kenya, potrivit News.ro.

„În această după-amiază, am fost încântat să fiu gazda Execelenţei sale. Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României, şi pe Prima Doamnă, în minunatul Parc Naţional Nairobi. Preşedintele şi cei care îl însoţesc au plecat într-un safari pentru a savura frumuseţea şi splendoarea singurului parc naţional din lume dintr-o capitală. L-am îndemnat pe Preşedinte să încurajeze mai mulţi români şi europeni, în general, să viziteze Kenya”, a scris Mutua pe Facebook, postând şi imagini alături de cuplul prezidenţial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El mai afirmă că ministerul este în plină campanie de promovare a Kenyei ca destinaţie turistică, scopul fiind dublarea numărului de turişti cât mai curând posibil.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost în safari, în timpul vizitei oficiale în Kenya, în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service.

Administraţia Prezidenţială a transmis, la scurt timp după apariţia imaginilor, că ”în cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor şefi de stat, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Naţional Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată”.

Joi, Klaus Iohannis ajunge în Tanzania, în cadrul turneului său african, scrie presa din această țară, transmițând că șeful statului va fi în vizită timp de patru zile și va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar - Stone Town, partea antică a orașului Zanzibar și casa lui Freddie Mercury.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri