Medvedev vine cu o nouă idee halucinantă și îi îndeamnă pe ruși să pirateze filme online, Peskov se plânge că nu știe cum

Data actualizării: Data publicării:
dimitri medvedev incruntat
Fostul președinte rus Dmitri Medvedev. Foto: Profimedia Images

Rusia face din pirateria digitală politică de stat. Dmitri Medvedev i-a încurajat pe ruși să descarce filme de pe internet, ca să bage în faliment serviciile de streaming occidentale care au plecat din Rusia din cauza războiului.

Medvedev nu s-a referit doar la filme, ci toate programele occidentale care nu mai pot fi obținute legal pe piața rusă, din cauza sancțiunilor.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a spus că este complet de acord cu această idee, pentru că adevărații pirați ar fi companiile vestice. Mai mult, a recunoscut și că a urmărit filme piratate, dar că nu le-a descărcat el, pentru că nu știe cum.

Dmitri Medvedev - șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei: "Știi ce? Căutați pirații potriviți și descărcați de la ei. Pentru că ne-au abandonat, toate aceste „Netflix-uri" și altele, vom descărca totul, le vom lua gratuit. Mai mult, aș împrăștia totul pe internet, pentru a le produce pagube maxime. Daune maxime pentru a-i falimenta."

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri