O femeie a vrut să slăbească și s-a dus în Turcia să facă operație de micșorare a stomacului. Intervenția i-a fost aproape fatală

Data actualizării: Data publicării:
femeie
O tânără din Marea Britanie a intrat în comă și aproape a murit după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului la o clinică privată din Turcia FOTO: fotografie de familie

O tânără din Marea Britanie a intrat în comă și aproape a murit după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului la o clinică privată din Turcia.

Chloe Quick, de 23 de ani, care lucrează în sistemul de sănătate britanic, a rămas cu o factură medicală costisitoare, după ce a suferit complicații în urma intervenției chirurgicale de slăbit pentru care a plătit în Turcia 1.500 de lire sterline, potrivit The Independent.

Chloe a suferit o hemoragie masivă și a rămas inconștientă la doar câteva ore după procedura de coșmar de vinerea trecută. O endoscopie a stabilit că splina i s-a rupt și avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență vitală.

Ea a fost pusă în comă indusă, iar familia a fost informată că are doar 50% șanse de supraviețuire.

Din fericire, Chloe a supraviețuit și acum își revine într-o clinică privată din Istanbul. Familia și prietenii ei strâng acum bani pentru a acoperi factura de 5.300 de lire sterline pentru tratamentul de urgență și pentru a o duce acasă.

Chloe, asistentă medicală la Spitalul din Hereford, trebuie să rămână în spital pentru o perioadă mai lungă, pentru că riscă formarea de cheaguri de sânge dacă va călători cu avionul prea curând.

Cea mai bună prietenă a ei, Leah Mattson, care a suferit și ea o intervenție chirurgicală identică la o altă clinică din Turcia, o ajută pe Chloe să strângă bani.

Chloe și-a făcut întotdeauna griji pentru bani și singurul lucru de care i-a fost frică înainte de operație a fost să nu cheltuiască pe ceva ce nu va funcționa, dar niciodată nu a crezut că își va risca viața. Este ultima persoană care cere ajutor atunci când are nevoie, s-a străduit mult pentru a economisi acești bani pentru operație făcând ture suplimentare la spital. Mi-am făcut și eu această operație și a vrut și ea, pentru că la mine a avut succes”, a spus aceasta.

Leah a spus că operația prietenei ei a fost considerată inițial un succes, dar după câteva ore Chloe a suferit hemoragia care aproape a ucis-o.

Au trebuit să efectueze o intervenție chirurgicală de urgență pentru a reface stomacul și a-i scoate splina. Medicii i-au spus tatălui ei că are doar 50% șanse de supraviețuire, iar următoarele 24 de ore au fost cruciale. Familia și prietenii au fost atât de îngrijorați, pentru că n-au știut dacă va mai ajunge acasă la fiul ei de doi ani”, a mai spus Leah.

Familia nu a dorit să facă public numele clinicii care a făcut prima operație.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita