Video Gestul emoționant a doi soți pentru vecinii lor forțați să stea în izolare, la domiciliu

Data publicării:
vecini dansand langa case
Foto: Captură video / Buffalo News

Un cuplu din Statele Unite face tot posibilul să le ofere motive de bucurie vecinilor ale căror obiceiuri sociale au fost date peste cap în urma măsurilor impuse împotriva răspândirii cazurilor d infectare cu coronavirus, potrivit buffalonews.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fiecare zi, la ora 17:30, Nadja Piatk și soțul său "se transformă în DJ" și îi încurajează pe vecinii lor să danseze în fața caselor, desigur, cu respectarea măsurilor impuse de autorități.

"Sotul meu Doug deține o companie de echipamente audiovizuale", povestește Nadja Piatk. „Toate echipamentele sale stau nefolosite de când a trebuit să-și concedieze angajații, după ce toate evenimentele din Buffalo au fost anulate. Încercăm să transformăm această situație într-o experiență pozitivă”.

„Muzica îi scoate pe oameni din case. Mulți dintre acești oameni își petrec zilele în izolare. Acest gest le oferă tuturor șansa de a ieși la aer curat, de a dansa și de a simți puțină bucurie în această perioadă”, a mai adăugat Nadja.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri