Krystal, oncologul renumit din New York care și-a ucis bebelușul și apoi s-a sinucis, era cu părinții ei în casă. Mărturia acestora

Data actualizării: Data publicării:
Krystal Cascetta
Apar noi detalii despre cazul medicului oncolog renumit din New York, care și-a ucis fetița de patru luni și apoi s-a împușcat. FOTO: New York Post

Apar noi detalii despre cazul medicului oncolog renumit din New York, care și-a ucis fetița de patru luni și apoi s-a împușcat. În momentul tragediei, în casă erau și părinții fetei. Polițiștii fuseseră chemați de două ori la vila de un milion de euro înainte ca femeia să își omoare bebelușul.

„Au venit ambulanțe și poliția de două ori la ei acasă, poate de trei ori în această vară. Cel puțin de două ori”, și-a amintit un vecin în vârstă de 71 de ani, scrie New York Post.

Nu se știe din ce motiv au venit ambulanțele și polițiștii la vila de lux.

Între timp apar noi detalii teribile despre tragedie. Părinții lui Krystal Cascetta erau în casă când ea a intrat în camera bebelușului sâmbătă dimineață, la ora 7 și l-a împușcat, iar apoi s-a sinucis, a transmis poliția.

La prima împușcătură, au crezut că în casă a căzut un obiect, dar la a doua au fugit în cameră ca să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Au găsit ușa încuiată, au spus polițiștii. Au spart ușa și i-au găsit morți pe Krystal și pe bebeluș.

Soțul lui Cascetta, Tim Talty, în vârstă de 37 de ani, era plecat în acel moment. Copilul ucis, născut în jurul lunii martie, era singurul lor copil.

„Erau foarte discreți, țineau la intimitatea lor. Când s-au mutat acum doi ani au venit, s-au prezentat și apoi nu am mai știut nimic despre ei”, a spus Betsy, de 71 de ani.

Un alt vecin, Brad Stuart, în vârstă de 47 de ani, care locuiește cel mai aproape de vila familiei, a povestit că sâmbătă dimineață s-a trezit din cauza agitației. El a povestit că i-a văzut pe Krystal și pe soțul ei de doar două ori în doi ani.

"E oribil. Cum să mergi atât de departe? Cum a putut să facă asta? Este de necrezut”, a adăugat el.

Nu se știe cum s-a ajuns la această tragedie. Postările cuplului pe rețelele sociale indicau o viață idilică și de succes de la căsătoria lor din 2019.

Prietenii, pacienții și colegii lui Cascetta au transmis mesaje numeroase în care și-au exprimat surprinderea față de cele petrecute.

„O tragedie șocantă și teribilă. A fost o celebritate în domeniul ei, dedicată și drăguță, deșteaptă. Nu știu ce s-a întâmplat în viața ei de a simțit că acesta este cel mai bun final al poveștii ei, dar știu că numeroși pacienți tratați de ea, actuali pacienți și colegi sunt cu inima zdrobită. Îmi va fi tare dor de ea. Ținea profund la pacienții ei și sunt recunoscătoare că am fost unul dintre ei”, a scris Kambri Crews pe Facebook.

Un alt prieten, Eri Barr a scris: „Este devastator să aud asta despre Krystal Cascetta. Ea a fost prietena mea la Albany Med și rezidențiat”.

Cascetta absolvise Colegiul Medical Albany, unde i se acordase un premiu pentru compasiunea de care a dat dovadă în relația cu pacienții. Își terminase rezidențiatul la Hofstra North Shore LIJ School of Medicine de la North Shore University Hospital, unde câștigase un premiu similar. 

Cascetta și Talty s-au căsătorit în 2019, în Brooklyn. Talty e proprietarul companiei de batoane proteice Talty Bars. Pe site-ul companiei scrie că Cascetta și-a folosit experiența medicală și științifică și a oferit sfaturi pentru crearea produsului.

„Oamenii apropiați de Krystal vă vor spune că era în ADN-ul ei să fie medic. Chiar Krystal vă va spune că își dorește să fie medic de când își amintește; că chiar și în copilărie putea fi găsită pansându-și păpușile cu tifon. Când Krystal era în clasa a VIII-a, cea mai bună prietenă a mamei ei a murit de cancer la sân. Acest eveniment care i-a schimbat viața a ajutat-o ​​pe Krystal să decidă că oncologia va fi specialitatea ei. Krystal este pasionată de fitness și știe cât de importantă este alimentația cu ingrediente sănătoase și gustoase. Suntem onorați să avem o femeie așa excepțională în familia Talty Bar.”, este prezentarea ei de pe site. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
De ce Regele Charles ține mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Pensie cu 1.400 lei mai mare la recalcuare, deși s-a pensionat la doar 59 ani. Câte puncte bonus are
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...