Video Incendiu puternic într-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

Data actualizării: Data publicării:
un bloc a fost cuprins de flacari in spania
Incendiul a izbucnit la etajul 11 din cele 24 de etaje, la ora 2 noaptea. FOTO: X

Clipe de groază pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, după ce focul a izbucnit la etajul 11 al clădirii din regiunea Alicante.

Incendiul a izbucnit la etajul 11 din cele 24 de etaje, la ora 2 noaptea.

120 de persoane au fost evacuate, însă pompierii spun că o mare parte dintre locatari au fost sfătuiți să rămână în case.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din primele informații, focul a fost stins în aproximativ două ore și nu s-a extins.

Cele trei victime sunt parte din aceeași familie, părinții și un copil.

Alte 15 persoane au fost rănite. Ele au fost duse la spital, dar au fost externate la scurt timp. Un polițist se află printre victime.

Un alt incendiu de proporţii a cuprins, în urmă cu câteva zile, o clădire de 14 etaje din cartierul Campanar din Valencia. Zece persoane au murit. În timpul incendiului, care s-a propagat extrem de rapid, ajutat de vântul puternic, mai multe persoane au rămas blocate pe balcoane, încercând să scape din focul care ar fi izbucnit la etajul şapte şi în circa jumătate de oră a cuprins întreaga clădire.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri