Crimă în Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a fost înjunghiată de un vecin în blocul pe care îl administra

Data actualizării: Data publicării:
femeie injunghiata
Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal, joi seară, de un vecin. Acesta a fost reținut și dus la audieri, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

„La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.10, Poliţia Capitalei- Secţia 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care domiciliază în acelaşi bloc, în Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin ar fi înjunghiat o femeie, cu un obiect tăietor-înţepător. S-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 9 la faţa locului, unde l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spaţiului unde femeia îşi desfăşura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis sursa citată.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri