Florin Cîțu acuză PSD: Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid din coaliție

Data actualizării: Data publicării:
florin citu cu masca
Președintele PNL Florin Cîțu. Foto: INQUAM Photos/George Călin

ACTUALIZARE: Liderul PNL, Florin Cîțu, a catalogat campania PSD de pe rețelele sociale împotriva sa drept un gest „bizar”, afirmând că „așa ceva nu se face”, iar această problemă va fi discutată în coaliția de guvernare.

„Am discutat în BEX. Am spus că este o campanie. Mi-a fost adusă la cunoştinţă. Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”, a declarat Florin Cîţu, luni la Parlament.

„Prefer să am discuţiile în interiorul coaliţiei, nu în afara ei, ca să nu existe interpretări greşite”, a continuat Cîțu, fiind întrebat cum cataloghează atutudinea social-democraților.

Întrebat, de asemenea, dacă PSD este cu adevărat un partener de guvernare sau nu, liderul liberalilor a răspuns: „Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie”.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați că, prin intermediul organizației de Tineret, au demarat o campanie plătită de postări pe Facebook împotriva sa. Potrivit unor surse politice, Cîțu le-ar fi transmis liberalilor, în ședința de partid de luni, că vrea să deschidă o discuție în Coaliție pentru a cere explicații în legătură cu aceste atacuri la adresa sa.

Liderul PNL le reproșează social-democraților că plătesc campanii online împotriva lui, prin intermediul organizației de Tineret, prin care îl critică în legătură cu PNRR.

„Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme”, le-a spus Cîțu liderilor liberali, potrivit unor surse participante la ședință.

Cel care a făcut publică această campanie este deputatul PNL Alexandru Kocsis, care a postat capturi de pe Facebook, sponsorizate de TSD.

„Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem dacă va continua. Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair”, a mai spus președintele PNL.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri