Robert Negoiță pune condiții pentru întoarcerea în PSD: Să cereți scuze românilor pentru susținerea lui Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

Data publicării:
robert negoita
Foto: InquamPhotos/George Călin

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a transmis miercuri un mesaj public Partidului Social Democrat în care pune mai multe condiții pentru revenirea în partid, după ce conducerea interimară a PSD i-a anulat suspendarea. „Am ajuns la concluzia că sunt dispus să revin, dar doar dacă partidul este determinat să-și asume niște acțiuni, principii și valori fără de care PSD-ul nu are viitor”, a scris Robert Negoiță.

Printre condițiile puse de primarul sectorului 3 pentru revenirea în partid se numără transparentizarea cheltuielilor făcute de PSD din bani publici, o nouă lege a achizițiilor publice, dar și delimitarea partidului de Liviu Dragnea și de Viorica Dăncilă.

„Actuala conducere a partidului trebuie să-și asume și să își ceară scuze public pentru modul în care a fost condusă România de către PSD în ultimii ani. (...) De asemenea, PSD trebuie să-și ceară scuze românilor pentru că l-au susținut în funcția de președinte al partidului și de președinte al CAMEREI DEPUTAȚILOR (a treia funcție publică în stat) pe Liviu Dragnea, o persoană malefică, rău intenționată, care, în ciuda evidențelor, a fost susținut în aceste funcții până când a plecat din ele în cătușe.

PSD trebuie să-și ceară scuze electoratului, în general, și electoratului PSD, în mod special, pentru promovarea unei persoane ca Viorica Dăncilă, în primă fază în poziția de Prim-ministru al României, ulterior ca reprezentat al PSD în competiția pentru ocuparea celei mai înalte funcții în statul român. Cu atât mai mult cu cât, pentru ambele desemnări, nominalizarea a fost făcută pe criterii netransparente, cu ajutorul unor proceduri de neînțeles. În mod special, consider că punerea electoratului PSD în situația de a avea ca unică alternativa pentru fotoliul de Președinte al României a unor personaje fără experiență și minime competențe profesionale cerute de această ipostază a reprezentat o umilire fără precedent în istoria partidului.”, scrie primarul sectorului 3.

Ciolacu, răspuns pentru Negoiță

La postarea de pe Facebook a lui Robert Negoița s-a grăbit să îi răspundă președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Robert, te aștept la partid alături de o echipă nouă, pe care vreau să o construim împreună! Trecutul nu îl putem schimba, prezentul este o consecință a trecutului. Dar împreună putem schimba viitorul!”, a fost răspunsul lui Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Primul medicament pentru regenerarea dinților, aprobat pentru teste pe oameni
Digi FM
Dan Negru a dezvăluit pe cine ar vota să conducă Bucureștiul: „Le-a făcut pe toate în doi ani! A scris și...
Pro FM
Fiica Antoniei s-a transformat într-o adolescentă superbă. Seamănă leit cu artista, e pasionată de dans și...
Film Now
Demi Moore nu e impecabilă numai la gale, ci și într-o zi banală. Cei 61 de ani ai săi nu descriu nici cum se...
Adevarul
Românii din Roșia Montană, El Dorado din Ardeal. „Se găsea aur și în noroiul drumurilor" FOTO VIDEO
Newsweek
Veronica", rolul pe care s-au „bătut" două fetițe. De ce a purtat perucă mica eroină a filmului?
Digi FM
Șefa de promoție de la un liceu din Arad, discurs neașteptat: „Școla m-a învățat să mă conformez, să mint...
Digi World
Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid
Digi Animal World
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la...
Film Now
"Nici măcar nu ți se spune așa". Nicole Kidman, după ce buna ei prietenă, Reese Witherspoon, i-a reamintit...
UTV
Cum arata acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destramarea trupei Genius. Vezi cu ce se ocupa acum membrii...