Galerie Foto O femeie de 70 de ani din Satu Mare a murit, după ce a căzut în fântâna adâncă de 15 metri din curtea casei

Data publicării:
femeie cazuta in fantana
Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă. Sursa foto: colaj ISU Satu Mare

Sfârșit tragic pentru o femeie de 70 de ani din județul Satu Mare. Aceasta a murit, miercuri, după ce a căzut în fântâna adâncă de 15 metri, din curtea casei. Pompierii și un echipaj medical chemați în ajutor nu au mai putut face nimic pentru salvarea bătrânei. Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morgă pentru autopsie.

Incidentul tragic a avut loc miercuri, în jurul orei 16:30, într-o gospodărie din Botiz, județul Satu Mare.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj încadrat de 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă împreună cu echipajul de Terapie intensivă mobilă", au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

Femeie căzută în fântână. Sursa foto: ISU Satu Mare
Femeie căzută în fântână. Sursa foto: ISU Satu Mare

Misiunea salvatorilor a fost extrem de dificilă, având în vedere adâncimea fântânii, de aproximativ 15 metri, dar și spațiul îngust de coborâre pentru recuperarea victimei.

"În urma intervenției, persoana căzută, cu vârsta aproximativă de 70 ani, a fost recuperată și predată echipajului medical prezent, care a constatat semne incompatibile cu viața, declarând decesul la fața locului", au mai transmis pompierii.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina circumstanțele în care s-a produs tragedia și cum anume și-a pierdut viața femeia în vârstă de 70 de ani. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morgă pentru autopsie, scrie PresaSM.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri