Video Femeie mușcată de un șacal, în Arad, în timp ce încerca să își salveze câinele

Data actualizării: Data publicării:
șacal
Foto: Getty Images

O femeie din Arad a fost mușcată de un șacal, în miezul zilei, în timp ce încerca să-și protejeze câinele. S-a întâmplat într-un parc din oraș. În ajutorul femeii au sărit doi bărbați, care au reușit să îndepărteze șacalul și să salveze bichonul femeii din dinții animalului sălbatic.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Incidentul a avut loc la câtiva metri de sediul Primăriei din oraș, într-un parc. Femeia venise să își plimbe animalul de companie. La câteva minute după ce s-a așezat pe o bancă, câinele a fost atacat de un șacal.

Disperată, femeia a cerut ajutorul trecătorilor, însă, în timp ce încerca să își salveze animalul de companie, a fost și ea atacată de șacal.

Nu a știut că este vorba despre un animal sălbatic, ci a crezut că este un câine. Abia după ce a fost la spital, unde a primit îngrijiri medicale, a aflat că a fost mușcată de un șacal.

Mai multe vulpi au fost filmate în ultimele luni în parcul respectiv, însă niciodată nu au fost văzuți șacali.

Acum, mai mulți părinți au sunat la Poliția Locală și au cerut ajutorul pentru prinderea animalului sălbatic. Aceștia se tem pentru siguranța copiilor lor.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri