Meghan Markle nu va deveni „Ducesa de Dior”. Anunțul a fost făcut de casa de modă după zvonurile din ultimele zile

Data actualizării: Data publicării:
meghan markel zambind discret
Casa de modă Dior spulberă zvonurile din ultimele zile privind o potențială colaborare cu Meghan Markle. FOTO: Profimedia Images

Casa de modă Dior spulberă zvonurile din ultimele zile privind o potențială colaborare cu Meghan Markle și precizează că nu au avut loc negocieri contractuale în acest sens și nici nu a contactat-o recent pe ducesa de Sussex, scrie Euronews.

După încheierea parteneriatului cu Spotify, au fost mai multe zvonuri că Meghan Markle ar urma să colaboreze cu Dior.

Un purtător de cuvânt al casei de modă de lux a precizat însă pentru Women's Wear Daily că informațiile sunt nefondate și că nu au existat negocieri pentru un contract cu Meghan Markle. Deși Markle s-ar fi potrivit perfect listei de ambasadori Dior, care se mândrește cu nenumărate personalități, printre care Robert Pattinson și Emma Răducanu, ea nu va semna un contract cu brandul de lux, în ciuda faptului că unele instituții de presă au scris că un astfel de acord i-ar fi putut aduce 20 de milioane de dolari pe durata a trei ani.

Meghan a purtat Dior atunci când a participat la Serviciul Național de Recunoștință de la Catedrala St. Paul din Londra, pentru a sărbători Jubileul de Platină în iunie anul trecut. Ducesa a mai purtat ținute Dior la înmormântarea reginei, la botezul lui Archie și la alte evenimente importante.

Totodată, ducele de Sussex a purtat un costum Christian Dior la încoronarea tatălui său. Harry a purtat, de asemenea, cămăși Dior ,,Bee” de 1.000 de dolari în timpul aparițiilor recente la Înalta Curte din Londra – dar și la ONU, anul trecut.

Zvonurile despre faptul că Meghan ar putea deveni „Ducesa de Dior” au venit după ce Bill Simmons, director Spotify şi un popular podcaster, i-a atacat pe prinţul Harry şi Meghan, ducesa de Sussex, catalogându-i drept „escroci”, după ce parteneriatul lor de mai mulţi ani cu Spotify s-a încheiat vineri,

„Mi-aş fi dorit să fi fost implicat în negocierea „Meghan şi Harry părăsesc Spotify. The F**king Grifters (escroci nenorociţi - n.r.). Ăsta este podcastul pe care ar fi trebuit să îl lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele... La naiba cu ei. Escroci”, a declarat Simmons vineri în podcastul său. 

Este destul de neobișnuit ca un membru al familiei regale să colaboreze cu orice brand, deoarece regulile privind neacceptarea veniturilor din surse „externe” sunt foarte clare. Și touși, gigantul francez de modă a avut o relație strânsă cu o serie de membri ai familiei regale de rang înalt de-a lungul anilor.

De exemplu, Prințesa Diana și-a purtat geanta Lady Dior în nenumărate ocazii. În 1995, Diana a participat la deschiderea unui eveniment Paul Cézanne la Grand Palais din Paris, unde Prima Doamnă a Franței i-a oferit o geantă Dior nou-nouță, încă nelansată, care se numea atunci „Chouchou”. Casa de modă a redenumit-o curând geanta „Lady Dior” ca un omagiu adus prințesei.  

De la Dior s-a îmbrăcat și Prințesa Margaret, despre care fondatorul casei de modă spunea că „era o adevărată prințesă, delicată, grațioasă, rafinată”.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri